10 lucruri de care ai mai multă nevoie, decât de un soţ

Societatea încă acordă o mare importanță căsătoriei, deci e foarte uşor să te simți ghinionistă dacă nu-ţi poți găsi un soț. E minunat dacă ţi-a reușit acest lucru, însă nu dispera, atâta timp cât ai:

1. Prietenii adevărați

Nu este important numărul de prieteni, ci calitatea acestora. Chiar şi cei mai independenți oameni, au nevoie de un prieten sau doi, pe care se pot baza în orice moment și situație. Dacă ai astfel de persoane în viaţa ta, atunci starea ta civilă nu are importanţă.

2. Munca preferată

Viața este prea scurtă pentru a fi pierdută pe suferință. Banii – sunt importanți, însă dacă îţi urăști munca, nu vei fi fericită, chiar dacă ai, sau nu un soț alături.

3. Independența financiară

Este un sentiment special de satisfacție, atunci când știi că poți plăti orice vrei. E un factor vital.

4.Interese și hobby-uri.

Chiar dacă îţi place munca pe care o ai, asigură-te că tot ceea ce faci îţi aduce plăcere.

5. Respectul de sine

Când ştii ce meriți, nu eşti de acord cu mai puţin. Sentimentul respectului de sine – este garanția că în viaţă şi în dragoste vei primi doar ceea ce dorești şi meriți.

6. Ceva ce te motivează

Ceea ce te face să fii mai bună. Aceasta poate fi munca, sportul, viaţa socială sau dezvoltarea personală. Uneori este greu să găsești motivația, însă trebuie să o faci, pentru a nu te bloca într-un singur loc.

7. Grija pentru tine însuți

Nu trebuie să fii guru în fitness sau să consumi numai cocktailuri verzi pentru a avea grijă de tine. Ai doar un corp şi eşti obligată să-ţi creezi un de stil de viaţă pentru ca aceasta să funcționeze în cel mai bun mod. Fii sănătoasă şi fericită.

8. Împlinire

Aceasta vine cu timpul, însă de îndată ce o vei avea, nu vei mai putea să depinzi de altă persoană. Indiferent dacă vei fi sau nu într-o relație, aceasta te va ajuta până la sfârșitul vieții tale.

9. Sentimentul de fericire care nu depinde de starea ta civilă.

Unii oameni iubesc să fie în relații, alţii dimpotrivă, toată viaţa ar trăi singuri. Însă una e să recunoști că ţi-e mai bine în relații, şi alta e atunci când starea ta emoțională depinde de prezența altei persoane. Când poți găsi mai multe surse de fericire şi satisfacție în viaţă, atunci căsătoria e doar un bonus frumos la toate acestea.

10. Adevărata iubire pentru sine

Ultimul lucru pe care ar trebui să-l faci, e să te căsătorești doar pentru că nu-ţi ajunge iubire în viaţă. Iubirea adevărată care există – este cea pe care o ai pentru tine însuţi.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!