Nu poți ignora femeia, nu o poți lăsa pe planul secund al vieții tale…

Vă plângeți dragi bărbați, că femeile voastre nu sunt așa cum vă doriți, nu vă provoacă dorința sexuală. Dorm în tricouri plictisitoare, lipsite de culoare. Iar voi sunteți fericiți: acum aveți drepturi depline să vă gândiți la altele. Doar soțiile sunt vinovate, ele nu vă provoacă dorința.

Dar oare sunteți pentru soțiile voastre o inspirație sexuală? Faceți totul pentru aceasta? Sunteți siguri?

Când ultima dată i-ai dedicat soției două ore întregi? Nu, nu când aţi mers la restaurant sau într-o excursie. Nu mă refer la acesta?

Când ultima dată soția a fost impresia ta? Când ai privit-o în ochi neîntrerupt şi i-ai studiat corpul? Sunt sigură, niciodată. În toţi anii de când sunteți împreună nu ai stat nici 15 minute să-ţi privești soția în ochi. Telefonul, sunt sigură l-ai privit mai mult timp.

Când ţi-ai impresionat soția în pat şi dacă ai surprins-o în general? Soțiilor voastre le este milă de voi şi mimează orgasmul doar ca să nu vă rănească respectul de sine. Iar voi ce oferiți în schimb? La ce le inspirați, cu excepția pretențiilor?

Cândva, pe soția ta “plictisitoare” o va inspira alt bărbat, o va lua de mână şi o va privi în ochi. Şi iată atunci, ea va slăbi şi îşi va pune lenjeria de mătase.

Sper sincer că va fi exact aşa, pentru că nu poți ignora femeia, nu o poți lăsa pe planul secund al vieții tale. Femeia trebuie tratată cu gingășie. Nu o vei face tu, o va face altul, iar tu te vei simți ofensat.

Şi viaţa e dreaptă, iar coarnele tale – sunt ceea spre ce mergeai atât de mult şi insistent.

Autor: Elena Miro

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!