Ce vă lipseşte, dragi femei?

Răspunsul genial al unei femei la întrebarea unui bărbat: “Ce le lipsește femeilor în această viaţă, în afară de dragoste şi întreținere”

“Dragă băiatule, vreau stabilitate. Vreau să fiu sigură în ziua de mâine alături de tine. Vreau nu doar să știu, dar să văd că mă iubești. Vreau să văd aceasta în fapte, în planurile tale de viitor, acolo unde eu nu voi ocupa locul secund!

Vreau să ştiu că dacă mă îmbolnăvesc, nu vei face o criză de isterie şi vei da din mâini, ci mă vei ajuta. Vreau să ştiu că te pot lăsa să pleci în orice colţ al lumii şi să nu-mi fac griji că acolo există alte femei.

Vreau lucruri clare, nu să-mi umpli capul cu tot felul de fleacuri, nu te voi aștepta până când te vei maturiza, vei depăși a 3-a criză, vei plăti ipoteca şi încă multe alte scuze pentru a nu merge în cel mai groaznic loc pentru tine, care se numește starea civilă.

Nu vreau să le explic copiilor mei că au un tată nehotărât, care se teme de orice, că este în depresie, care se tratează prin evitarea familiei şi căreia trebuie să-i potolești setea cu bere în compania unor indivizi la fel de depresivi.

Nu vreau să mă întorc şi să-mi dau seama că mi-am pierdut timpul în zadar. Nu am nevoie de recunoștința prietenilor tăi, iubirea mamei tale sau aprobarea câinelui tău. Am nevoie de bărbatul din tine şi nu este vorba de întreținere sau s*x.

Dacă nu-ţi poţi asuma responsabilitatea, poţi să ai şi 25 de cm, şi chiar o avere întreagă –  nu mă voi uita la tine.  Am nevoie de un bărbat, nu de un portofel cu centimetri.”

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!