6 motive pentru care bărbații evită femeile perfecte

Omul poate fi singur din motive diverse. Însă există multe fete bune, inteligente, aproape perfecte, care nu pot trece de statutul de “singură” la “celălalt capăt” al dragostei.

Iată 6 motive de ce unele femei, care în opinia societății nu ar trebuie să întâmpine dificultăți în viaţa personală, paradoxal, dar sunt singure.

1.Sunt independente.

Uitați-vă la majoritatea femeilor moderne: sunt independente şi nu au nevoie de protecție.

“Prietena mea – este o fată frumoasă, comunicabilă, a terminat o Universitate prestigioasă, are un job bine plătit. Se îmbracă modern, merge în cluburi, la concerte, are mulți prieteni, e pe placul multor băieți, doar că este singură.” De ce? Pentru că este o persoană care analizează foarte mult şi ştie exact pe cine ar vrea să aibă alături. Nu va începe o relație doar “pentru a încerca”. Deci, majoritatea băieților vor fi îndepărtați, dacă nu de la prima vedere, atunci cu siguranță la prima întâlnire.

2.Nu sunt interesate să piardă timpul fără sens.

Întâlnirile fără sens – sunt o pierdere de timp.  De aceea, cineva la aceeași vârstă deja s-a căsătorit, a divorțat, din nou s-a căsătorit, a născut un copil, din nou a divorțat şi iar vrea să se căsătorească, iar cineva de abia face totalizările primului candidat.

3.Probabil nu li se potrivește rolul de soţie.

“Eu personal vreau o femeie care va avea grijă de mine şi de casă, nu doar se va privi în oglindă şi se va dedica carierei” – a scris un reprezentant al internetului. Trebuie să recunoaștem, a fost susținut de foarte mulți bărbați.

4.Probabil, sunt obsedate să nu rămână singure

Dacă la prima întâlnire fata îţi arată modelul rochiei de mireasă pe care şi-ar dori-o, atunci această întâlnire garantat va fi ultima. Această fată poate fi bună la multe lucruri, cu excepția fricii de singurătate și obsesia de a se căsători cât mai repede. Acest lucru respinge bărbații şi se poate observa cu ochiul liber.

5. Frumuseţea lor atrage publicul nepotrivit

Femeile frumoase întotdeauna atrag bărbații obraznici, aroganți, iar pe cei inteligenți şi modești îi sperie.

6. Frica banală

“Când îl voi întâlni, voi înțelege imediat că este el” – îşi spun ele. Însă greșesc, deoarece relația este o metodă bazată pe încercări şi greșeli, de care multe femei se tem.

Sursa