Fii LUMINĂ în această lume…

Fii lumină în această lume şi nu-i provoca daune. Tinde să construiești, nu să distrugi. Tinde doar spre Divinitate. Acționează doar din dragoste. Oferă tot, nu cere nimic. Fiecare moment al vieții tale să fie o manifestare a Iubirii, folosește fiecare moment pentru gânduri mărețe, pentru cele mai nobile cuvinte, pentru cele mai demne fapte.

Acceptă orice situație, împărtășește toate bucuriile, pune-te în locul oricărui om, iartă orice supărare (inclusiv a ta proprie), vindecă orice inimă, cinstește adevărul fiecărui om, iubește toți zeii cărora omul li se închină, descoperă talentele fiecărui om.

Fii exemplu viu al Adevărului Suprem care trăiește în tine. Vorbește despre tine cu modestie, pentru ca cineva să nu creadă din greșeală că adevărul tău este o laudă. Vorbește încet, pentru ca cineva să nu creadă că dorești să atragi atenția. Vorbește calm, pentru ca fiecare să-ţi poată simți iubirea. Vorbește deschis, pentru ca cineva să nu creadă că ascunzi ceva. Vorbește sincer – şi nu vei greși. Vorbeşte cu iubire pentru ca fiecare sunet să vindece. 

Transformă-ţi viaţa într-un dar. Ţine minte, TU ești un dar! Fii dar pentru oricine intră în viaţa ta. Fii dar pentru cei în viața cărora intri tu.

Autor: Neale Donald Walsch „Conversații cu Dumnezeu“

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!