Iată 20 de secrete pe care le ascund nativii din zodia Balanţă

1. Balanța iartă, dar nu uită

Balanțele nu iubesc să-ţi piardă timpul prețios pe supărări fără sens, de aceea, când cineva face o nedreptate, de regulă iartă şi-i oferă a doua şansă.

2. Tind să aibă relații durabile pe termen lung.

Balanțele de la naștere sunt programate să caute relații serioase, de lungă durată, în loc de aventuri trecătoare.

3. Balanțele sunt persoane corecte, întotdeauna gata să recunoască dacă au greșit.

Balanțele sunt campioni înfocați ai adevărului și dreptății, care vor depune toate eforturile pentru ca totul să fie cinstit.

4. Balanțele sunt incredibil de inteligente şi perspicace.

Niciodată nu te îndoi de inteligența Balanțelor. Este un semn inteligent şi avansat.

5. Balanțele nu cred până nu văd.

Balanțele de la natură sunt destul de sceptice, ele preferă să analizeze totul obiectiv şi să-şi facă propriile concluzii, decât să repete bârfele străine.

6. Balanțele – sunt negociatori excelenți, capabili să convingă oamenii să nu facă gesturi necugetate.

Când oamenii își pierd autocontrolul, iar situația riscă să se transforme într-un haos complet, Balanța îşi manifestă abilitățile de negociator.

7. Balanța este foarte atentă și de multe ori știe mai multe decât arată.

Balanța întotdeauna urmărește lumea înconjurătoare şi înregistrează totul în gând. Deseori observă ceea ce nimeni nu vede. Are capacitatea unică de a citi gândurile și intențiile altor oameni.

8. Balanţa nu suportă oamenii egoiști şi obraznici

Dacă eşti un obraznic care niciodată nu aude alţi oameni, să ştii că Balanţele pur şi simplu te vor ignora.

9. Au o abordare relaxată şi calmă faţă de viaţă.

Probabil cea mai renumită trăsătură  a Balanțelor – este atitudinea destul de relaxată şi calmă faţă de viaţă. Ele nu se aprind din cauza unor mărunțișuri şi nu au tendinţa de a exagera, păstrându-şi calmul şi gândirea chiar şi în situații extreme.

10. Balanțele sunt foarte convingătoare, de aceea este dificil să le refuzi ceva.

Când Balanțele spun ceva, aceasta pare atât de rezonabil, încât este aproape imposibil să le refuzi ceva. Mai mult decât atât, gândirea logică şi abilitatea de a alege cuvintele potrivite le permite să-i convingă pe alții cu ușurință!

11. Balanțele ignoră răutăcioșii şi obțin ceea ce-şi doresc.

Balanţele nu au timp să asculte critica din gura celor care nu fac decât să se vaite şi să plângă. Balanţele sunt persoane active, care consideră că dacă există voință, totul este posibil. Se îndreaptă cu încăpățânare către ţintă, ignorând răutăcioșii.

12.Balanţele sunt fermecătoare şi jucăușe

Atunci când Balanțele simt simpatie sinceră faţă de cineva, instinctiv îşi conectează farmecul, ştiind că puţini vor fi cei care vor rezista în faţa naturii lor jucăușe.

13.Balanţele sunt prudente şi gândesc cu câțiva paşi înaintea concurenților.

Balanţele nu vor lua decizii negândite, de moment, dimpotrivă, sunt foarte prudente și tacticoase. Întotdeauna sunt cu câţiva paşi înaintea concurenților.

14. Balanţele nu vor suporta un partener egoist

Balanţele îi pot oferi multe persoanei iubite, însă nu vor putea rămâne alături dacă nu va simți același lucru. Ele au nevoie de partenerul care înțelege că în relație participă două părţi, care va putea oferi iubire şi grijă pe care Balanța le așteaptă în relaţie.

15.Pentru Balanțe e mai bine să piardă, decât să se certe.

Unele semne zodiacale sunt atât de încăpățânate în comportamentul lor, încât sunt gata să se certe cu persoana iubită de la un lucru neînsemnat…însă la Balanțe acest lucru nu se referă.

16.Uneori Balanțele au cerinţe prea mari faţă de sine.

Dorința de a-i face pe toţi fericiți duce la aceea că au cerinţe ireale faţă de sine, încercând să le facă tuturor pe plac. Balanțele ar trebui să nu uite că este imposibil să-i mulțumești pe toţi şi ar trebui să se gândească mai mult la sine.

17. Balanţele sunt curioase şi deschise la tot ce este nou

Curiozitatea şi interesul faţă de tot ce este nou, sunt caracteristice pentru acest semn zodiacal, de aceea Balanţele întotdeauna caută idei noi.

18. Balanţele sunt foarte sociabile.

De regulă, Balanţele sunt destul de sociabile şi adoră să găsească limbă comună cu alții prin intermediul unor discuții interesante.

19. Uneori Balanțele sunt imprevizibile.

Ca şi celelalte semne de aer, Balanțele sunt foarte imprevizibile. Datorită acestei calități cu ele niciodată nu te plictisești.

20. Balanţele sunt fericite când cei dragi sunt fericiți.

Balanțele îşi prețuiesc mult prietenii şi oamenii dragi, iar cea mai mare fericire e să-i vadă pe toţi în jur fericiți. Vor depune tot efortul pentru a-i ferici şi satisface pe cei dragi.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!