Nu există lucruri întâmplătoare, există 7 cicluri de fericire în viaţa fiecărui om!

Ai observat vreodată, că în fiecare an ni se întâmplă aproximativ aceleași evenimente, în același timp? Dacă nu, ar trebuie să observi, deoarece în fiecare an omul trece prin 7 cicluri de viaţă. Şi urmându-le îţi poţi ușura existența.

Ciclurile personale sunt ușor de calculat. Începutul primului ciclu – este ziua de naștere. Durata fiecărui ciclu este de – 52 de zile. Anul nașterii nu contează.  Ultimul ciclu se va încheia înainte de următoarea zi de naștere. Desigur, în anul bisect unul dintre cicluri va fi cu o zi mai lung.

De exemplu: te-ai născut pe 6 iulie, adăugând 52 de zile obținem 27 august. Aici se încheie primul ciclu. Al doilea ciclu începe pe 28 august şi se încheie pe 17 octombrie etc.

1 ciclu: Perioada oportunităților

Este cea mai bună perioadă pentru a realiza planurile cu ajutorul unor persoane influente. Vei reuși să găsești jobul dorit, oameni protectori, vei obține împrumuturi şi îţi vei putea crea propria afacere. Este o perioadă norocoasă pentru a-ţi găsi parteneri de încredere şi de a investi capitalul în afaceri profitabile.

În acest ciclu trebuie să apari în public şi să-ţi creezi o reputație bună.

2-lea ciclu: perioada schimbărilor mari şi mici

În această perioadă mergi într-o călătorie scurtă sau lungă. Atât călătoriile de afaceri, cât şi vacanțele vor fi de succes. Ciclul este favorabil pentru tot ce este asociat cu mișcarea: circulația mărfurilor, cumpărarea și vânzarea automobilelor, organizarea transportărilor, etc. În plus, este un moment bun pentru discursurile publice.

Ţine minte: în al doilea ciclu nu merită să-ţi deschizi o nouă afacere, să-ţi schimbi locul de muncă, să semnezi contracte pe termen lung, să dai şi să obţii împrumuturi, să achiziționezi hârtii de valoare sau să joci în jocuri de noroc.

3-lea ciclu: Energetic

Ești într-o formă bună. Fluxul de energie te ajută să faci paşi importanți. Starea de sănătate se îmbunătățește semnificativ. Este timpul perfect pentru a te lupta cu concurenții.

Dacă dorești să vinzi ceva: locuința, mașina sau pur şi simplu ceva de care te-ai plictisit, fă-o fără ezitare – succesul şi beneficiul este garantat.

Bărbații în această perioadă nu ar trebuie să înceapă relații noi. Femeile dimpotrivă, ar trebui să acorde atenție persoanelor influente care le vor ajuta în afaceri  sau le vor oferi  susținere în viaţă. Evită conflictele dacă nu dorești să-ţi faci dușmani.

4-lea ciclu: Spiritual

Acest ciclu este deosebit de norocos pentru oamenii creativi. Multe idei în această perioadă vor putea fi realizate. Cu încredere fă ceea ce-ţi doreşti, pentru că norocul este de partea ta!

Vei fi plin de optimism. Dacă faci afaceri cu editori, producători, directori de proiecte ar trebui să fii de gardă. Află toate detaliile juridice, astfel încât să nu fii înșelat. Nu este o perioadă bună pentru căsătorie și achiziții majore.

5-lea ciclu: Succes personal

Perioada de extindere a cercului de interese şi apariția oportunităților reale pentru viitorul prosper. Prietenii şi partenerii vor ține cont de opinia ta.

Scapă de timiditate! Simte-te liber pentru a comunica cu oficiali de rang înalt. Dacă e necesar să soluționezi ceva în instanță, ar trebui să o faci exact în al cincilea ciclu.

Este momentul excelent pentru realizarea proiectelor pe termen lung care necesită negocieri şi călătorii de afaceri.  Poți face cumpărături nu prea mari, poţi investi bani, însă urmărește legalitatea acţiunilor: pentru că pot apărea probleme.

6-lea ciclu: Relaxarea

Acest ciclu este mai bine să-l dedici sportului, odihnei şi distracțiilor Este timpul perfect pentru a comunica cu prietenii, a face călătorii plăcute. Poţi vizita teatre, muzee, săli de concerte. Vor fi trainice şi de durată relațiile de prietenie şi iubire.

Poţi acorda şi puţin timp muncii: pentru a deveni acționar al unei societăți sau de a investi într-un proiect promițător.

7-lea ciclu: Critic

În această perioadă ar trebui să-ţi revizuiești în mod serios experiența. Deseori schimbările radicale aduc durere şi senzația de pierdere, ceea ce te poate provoca la acţiuni negândite. Ţine minte că posibila pierdere – nu este decât începutul unei noi etape de dezvoltare, care promite perspective şi oportunități atractive.

Folosește-te de aceasta pentru a scăpa de povara problemelor vechi. Construiește planuri noi. Doar că nu rupe legăturile vechi, ele îţi pot fi de folos.

Uneori vei cădea în pesimism, însă nu ceda. La urma urmei în viaţa fiecăruia vine o perioadă când trebuie să te oprești, să privești şi să te gândești.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!