Bărbatul corect din viaţa ta…

Crizele de isterie se tratează având alături bărbatul corect.

Alături de el, desigur, încă vei mai plânge şi nu doar de fericire, pentru că durerea –  face parte din orice relație, însă cu siguranță nu vei arunca cu vase în el, atunci când vei face o nouă criză de isterie.

Bărbatul corect îţi va simți starea de spirit chiar înainte de a te porni din punctul fără întoarcere şi a striga la el fără vreun motiv esențial. El te va lipi la pieptul său şi îţi va şopti: “Gata, totul e bine”. Te va face să crezi că este cu tine, că-ţi este alături, că sunteți împreună.

Bărbatul corect nu va striga înapoi, reflectându-ţi comportamentul. El îţi va spune: “culcă-te, calmează-te şi analizează totul”. Va pleca înainte să-ţi spună ceva ofensator şi va reveni exact în acel moment când te vei calma.

Iar tu, neapărat te vei calma, pentru că dacă ai alături bărbatul corect, atunci când te va lăsa singură cu criza ta de isterie, el de fapt îţi arată puterea şi ințelepciunea sa.

Îți dai seama că are dreptate, pentru că nu a căzut în plasa acestor crize, ci ţi-a oferit timp să te potolești pentru a comunica, dar deja într-un mod constructiv. Tu știi că oricum se va întoarce, pentru că te iubește în ciuda “concertelor tale”.

Conștientizezi că motivul pentru care acum câteva minute vroiai să faci scandal, este minor în comparație cu dorința nebună de a-l îmbrățișa cât mai repede şi de a nu-i mai da drumul niciodată.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!