Cum să rezolvi orice neînțelegere cu soția în doar 5 minute…

Un sfat demn de urmat!

Şeicul al-Qarni este cunoscut publicului larg datorită cărții sale “Nu fi trist!”. Cartea a fost tradusă în 30 de limbi și chiar a atras atenția regelui Arabiei Saudite Salman bin Abdulaziz. Acesta oferă sfaturi simple și înțelepte pentru fericire.

Recent, în cadrul unei conferințe de presă, șeicul a împărtășit metoda sa, care în doar 5 minute te ajută să rezolvi orice problemă pe care o ai cu soția.

“Dacă ai neînțelegeri cu soția, nu trebuie să ridici vocea, să o intimidezi sau să-i spui că nu are dreptate. Orice femeie trebuie să spună ce are pe suflet – deci, las-o  să facă acest lucru. Doar că în acest timp nu te uita în computer sau la televizor. Cel mai bun lucru pe care îl poti face ca bărbat – este să capitulezi în fața soției tale. Plecându-ţi capul și ascultând cu smerenie. Un lucru important – păstrează tăcerea. Indiferent dacă ai dreptate sau nu.

Spune-i că că are dreptate și că te pocăiești înaintea lui Dumnezeu. Promite-i că acest lucru nu se va întâmpla din nou. Cere-i iertare, spune-i că ai făcut o greșeală şi că regreți mult…

Femeia este o fire emoțională, este condusă de sentimente. Şi de regulă este mai bună, mai inimoasă şi milostivă decât bărbatul. Femeia îi îngrijește pe cei bolnavi, ea singură fiind bolnavă. Femeia poartă copilul nouă luni, îl hrănește lipindu-l de piept. Are grijă şi-i oferă soţului căldură sufletească. De aceea capitulează în faţa ei şi nici nu încerca să te cerți cu ea!”

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!