10 IMAGINI despre CUM s-a schimbat lumea în ultimii ani!

Un proverb chinezesc spune că „o fotografie face cât o mie de cuvinte”. De cele mai multe ori prin intermediul fotografiilor putem aduce trecutul în prezent. Totodată, cu ajutorul fotografiilor vedem cum s-au schimbat anumite locuri sub pata timpului, de cele mai multe ori transformările fiind spectaculoase.

Cel mai interesant lucru este ca: În 1998, doar 40% dintre americani erau online. În România, aproape că nu exista Internetul, insa de zece ani, viața noastră se învârte în jurul rețelelor de socializare. Facebook a fost creat, de fapt, în 2004, dar numărul utilizatorilor a început să crească semnificativ în ultimii șase ani. La începutul lui 2017, existau 9,6 milioane de utilizatori Facebook, în România.

În ultimii ani, am identificat probleme noi: prea multă informație (oversharing) și nu întotdeauna corectă (fake news)

Trăim o nouă epocă a mișcărilor sociale. #Meetoo și March For Our Lives sunt doar câteva dintre ele. În 2010, Statele Unite a renunțat la politica Don’t Tell, Don’t Ask, instaurată de administrația Clinton în 1993, prin care li se permitea persoanelor gay să servească în armată doar dacă nu vorbeau despre orientarea lor sexuală.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!