9 lucruri neașteptate care provoacă femeile la amor

Din punct de vedere științific, femeile se pot excita la fel de uşor precum bărbaţii, iar motivele datorită cărora îşi doresc să facă dragoste, nu diferă prea mult de nevoile bărbaților. Iată  9 lucruri care fac femeia să te dorească:

Te place

Dacă femeia te place, ea este decisă să facă dragoste cu tine. Uneori totul este foarte simplu.

Vă înțelegeți bine

Dacă i-ai făcut un compliment original, probabil se va simți mult mai relaxată, mai în largul ei, iar aceasta o face mult mai accesibilă.

Săruți bine

Nimic nu face o femeie mai deschisă la ideea despre amor, decât capacitatea bărbatului de a săruta. Pentru că săruturile sunt un indiciu important care arată cum eşti în pat.

Ai corpul pe care îl vrea.

Uneori femeia te iubește pe tine, uneori adoră corpul tău. Nu contează dacă ai pătrățele pe abdomen, atunci când îi place forma corpului tău – ești incredibil de atrăgător pentru ea.

Eşti cel căruia vrea să-i demonstreze afecțiunea

Vrea să-ţi arate cât de mult îi pasă de tine, de aceea îşi dorește să facă dragoste cu tine.

Îi oferi spațiu

Apariția ta după o absenţă îndelungată îi va face inima să bată mai intens. Fă-o să-ţi simtă lipsa şi atunci probabil va fi gata pentru o partidă fierbinte de amor.

Vorbești excelent despre amor.

Dacă poți vorbi despre dragoste fără să-ţi distragi atenția de la subiect, aceasta poate inspira femeia să vrea să ajungă în patul tău.

Eşti consecvent

Ai dispoziție bună, ești de încredere, femeia se poate baza pe tine în orice situație? Aceste lucruri o fac să se simtă în siguranță, iar în acest caz dorința de a face dragoste cu tine nu e prea departe.

Sunteți în mediul corect

Starea de spirit a femeii – este totul. Dacă sunteți într-un loc cu o atmosferă romantică, fii pregătit, atmosfera poate face minuni cu dorința femeii.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!