2 reguli simple! Ţine cont de ele şi nu vei avea de suferit în relații!

Există doar două reguli simple în relații care chiar funcționează. Sunt potrivite şi pentru femei şi pentru bărbați, iar cei care nu le cunosc sunt condamnați să-şi piardă nervii şi timpul cu oameni nepotriviți.

Prima regulă: În relaţii trebuie să fie uşor

Trebuie să fie uşor chiar de la început. Din primele minute. Omul, alături de care te vei simți de parcă ai întâlnit o veche cunoștință, ţi se potrivește mai mult decât cel pe care trebuie să-l curtezi ani de zile.

Simplu – înseamnă bine. Complicat – înseamnă rău. E o axiomă ce nu trebuie demonstrată. În relații, în general nu trebuie să demonstrezi ceva. Nu trebuie să fugi sau să te adaptezi după cineva. Făcând acest lucru o singură dată, o vei face în fiecare zi, iar ca răspuns vei vedea doar o faţă nemulțumită şi capricioasă. Dacă nu merge de la început – nu trage pisica de coadă. Nu e omul tău. Relațiile complicate sunt pentru cei care se simt plictisiți şi au mult timp liber. Celorlați aceste suferințe doar le strică nervii.

Relația în care nu faci decât să dansezi după cum îţi cântă cineva – este umilitoare. Mai devreme sau mai târziu limita răbdării îţi va crăpa. Nu te lăsa atras într-o relație complicată.

Regula a doua. Relaţia trebuie să-ţi aducă bucurie

De îndată ce relația nu-ţi mai aduce bucurie, ci doar suferință, tai-o de la rădăcini. Nu te obișnui cu lacrimile, certurile sau vesela spartă. Nu e un lucru normal. E calea directă în Iad! Dacă din relație dispare bucuria – aceasta devine inutilă.

De îndată ce înțelegi că cuvintele tale nu mai aduc bucurie – închide gura. Se încep certurile – pleacă. Omul vrea doar să-ţi reproșeze şi să te învinuiască – nu-i permite aceasta. Pleacă! Relațiile sunt pentru fericire. Toate celelalte: “pentru copii”, “pentru că așa trăiesc toţi”, “din obişnuinţă” sau “pentru că fără el/ea e mult mai rău” le poți arunca la gunoi.

Consider că sunt  doar două reguli de bază. Ești de acord cu ele?

Autor: Morena Morana

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!