Vezi cum comportamentul femeii dezvăluie că e “săracă”( 3 indicii)

Aceste femei sunt dezgustătoare. De obicei sunt doamne extrem de nefericite, cărora niciodată nu le ajunge. Cum să numești ființa care seamănă mai mult cu pisica cerșetoare din Shrek?

Cerșeala şi sărăcia sunt două lucruri diferite. Omul sărac din diferite motive e lipsit de bani şi posibilitățile de a-i câștiga. Însă aceasta nu presupune că e lipsit de demnitate, de optimism şi capacitatea de a se bucura de viaţă.

Femeile “cerșetoare” sunt ființe primitive. Statutul lor de viață: „Am foarte puţin“, de cele mai multe ori aceasta se referă la cârpe(haine) şi tot felul de lucruri inutile. Mai mult decât atât, cantitatea de haine obținute prin diferite moduri, nici într-un fel nu le face mai fericite. Şi paradox: printre ele nu sunt femeile ce nu au bani. Ele întotdeauna se vor văita, vor cerși, se vor umili, se vor oferi de dragul unui singur scop: să-şi mai cumpere încă o cârpă, un fleac care nu-i trebuie sau un filtru pentru ceai.

Desigur, nu întotdeauna sunt atât de vulgare cum e descrisă ființa de mai sus. Însă stau cu ea într-un rând. Lucrul care le unește – lipsa absolută de spiritualitate.

Aceste femei pot avea studii, însă nivelul inteligenţei şi spiritualității e la un nivel inferior. Nu au alt interes decât rafturile şi vitrinele magazinelor. Iar dacă aceste frumuseți îşi fac apariția la spectacole, premiere de filme, expoziții e doar pentru a-şi realiza necesitatea de bază: “de a se arăta”, de a fi în vizor, de a-şi demonstra “cârpele” şi bijuteriile strălucitoare. Cel mai important e să se convingă că altele au “învelitori” mai strălucitoare! Iată şi motivul de tristețe.

Aceste femei sunt patologic invidioase. Nici nu vă imaginați ce tensiune este în sentimentul lor de invidie. Mai puternic decât acesta este doar mila de sine neprețuită după merit.

Ştiţi ce le trădează? Aceste femei nu știu să zâmbească sincer. Le împiedică dorința de a ieşi în evidenţă.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!