Cum înțelegi că bărbatul are nevoie doar de intimitate : 5 semne

Nu toţi bărbații au nevoie de la femei “doar un singur lucru”. Însă de multe ori, în funcţie de comportamentul bărbatului poți înțelege dacă este dispus să aibă o relație de durată. Acesta este bărbatul care te seduce şi te părăseşte.

Vezi mai jos, cum înțelegi intențiile unui astfel de bărbat pentru a evita mai târziu suferința.

1. Se poziționează ca “bărbatul de vis”

De regulă, el studiază bine şi simte necesitățile femeii cu care comunică. Rareori se apropie să facă cunoștință cu fraze banale, de obicei ghicește cum să-i atragă femeii atenția: erudiție, lingușeală.

La un dialog mai apropiat, poate observa, de exemplu, dacă femeia visează la familie, atunci îi va da indici că şi el nu este împotrivă să creeze o familie. Îl ajută foarte mult să creeze imaginea “bărbatului ideal“ sugestii ca: “caut femeia ideală.“

2.Face relația suprasaturată emoţional.

Într-o relație cu un astfel de bărbat simți întotdeauna întreaga paletă de emoții: de la euforie până la cele negative. Vor fi de toate: şi gelozie, şi mânie, resentimente și frică. Iar pe acest fundal – împăcarea îţi va părea extrem de dulce. Bărbatul care oferă această paletă de sentimente face ca femeia să se atașeze foarte mult de el.

3.Se transformă într-un trofeu pentru care trebuie să lupți

Bărbatul seducător întotdeauna îi va diminua femeii respectul de sine. “La vârsta ta deja trebuia să fii căsătorită” sau “Trenul tău a plecat”. În acest mod, face ca el să fie unica șansă de care femeia pur şi simplu e nevoită să se agaţe.

Deasemenea, îţi poate spune că recent în viaţa lui a apărut prietena pe care a iubit-o cândva, însă de care s-a despărțit şi a suferit foarte mult. Iar acum nu e sigur dacă sentimentele pentru ea i-au dispărut complet. Astfel bărbatul seducător îi propune femeii să lupte pentru el: să fie mai bună, mai frumoasă – şi de cele mai multe ori acest lucru chiar se întâmplă. Învestind atât de multe sentimente şi forțe femeia începe să demonstreze că ea e demnă de dragostea lui.

4. Păstrează distanța

Bărbatul care nu vrea o relație serioasă se interesează foarte mult de femeie: cum trăieşte, ce se întâmplă la muncă, ce o supără, ce o bucură. Însă despre sine spune foarte puține lucruri.

Îţi va descrie în detalii ce simte, însă va rămâne o enigmă – ce lucrează, cu ce se ocupă, cine sunt prietenii lui sau dacă are o familie, unde locuiește. În esență, el, cel adevărat, lipseşte în relaţie. Există un oarecare personaj misterios care nu-i permite femeii să intre în viaţa lui.

5.Arată extrem de încrezător în sine

Atunci când face cunoștință, bărbatul seducător încearcă extrem de rapid să se apropie: încearcă se se atingă de femeie cât mai repede (s-o îmbrățișeze, să o i-a de mână). De fapt, aceasta este o invazie destul de brutală în spațiul personal. Dacă bărbatul îţi încalcă limitele fizice şi psihologice ar trebuie să te pui pe gânduri.

Bărbatul care nu se poate determina ce sentimente are, ba dispare, ba apare şi te ține în tensiune constantă – cel mai probabil, nu este pregătit pentru o relație serioasă.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!