9 BĂRBAŢI au mărturisit sincer ce îi face să fie parteneri fideli!

Ne-ar plăcea să credem că bărbatul cu care suntem într-o relație nu va fi infidel niciodată. Dar adevărul este că infidelitatea se întâmplă și destul de frecvent. Ce l-ar putea face pe un bărbat să nu-şi schimbe niciodată soția? Iată ce spun chiar ei:

1. Educația

“Aşa am fost educat. Tatăl meu era avocat pentru drepturile familiei şi nu o singură dată am auzit cum infidelitatea distruge familiile şi viaţa. Pe la 12 ani mi-am jurat că nu voi face acest lucru și niciodată nu l-am făcut.”

2.Când femeia îl iubește aşa cum este

“Nu este vorba doar despre sex. Desigur, sexul bun ajută. Dar lucrul cel mai important este faptul că femeia mă acceptă aşa cum sunt. Bărbaților nu le place atunci când femeia încearcă să-i schimbe “.

3.Infidelitatea costă scump

“Dacă e să fiu sincer, este mai ieftin să-mi întrețin doar soția, decât să o pierd și apoi să caut alta”.

4. Prea multe sentimente

“De fiecare dată când am fantezii sexuale cu o necunoscută îmi transpiră mâinile de emoții. Şi aceasta nu e doar frica de a fi prins. Aceasta mai înseamnă că voi fi nevoit să mint, să-mi memorizez minciuna, să am o relație cu o persoană nouă, să mă obișnuiesc, să mă adaptez şi desigur să-mi imaginez reacția familiei, prietenilor şi a soției dacă va afla. Cât de excelent nu ar fi sexul, acesta nu compensează toate aceste emoții care deloc nu sunt sexy”.

5.Consecințele sunt mai rele decât procesul

„Desigur, există ceva amețitor în a simți atenția altei femei, dorința ei de a fi cu tine, sex nou, pasiune sălbatică. Însă după toate acestea oricum te așteaptă trei consecințe: vei fi prins, te vei simți vinovat și vei avea un gol imens în interior. N-aș vrea să mă gândesc că nu am deloc conștiință față de relația și femeia mea”.

6. Mai bine să oferi atenție şi să îmbunătățești relația cu femeia ta

“De fapt, nu este dificil să pierzi 5 minute pentru a-i acorda atenție partenerei. S-o îmbrățișezi ocazional, să-i faci masaj la gât în timp ce ea pregătește ceva la bucătărie, să deschizi o sticlă de vin și să te relaxezi împreună cu ea. Intimitatea emoțională nu poate fi trădată “.

7. Nu mai vreau pe nimeni altcineva.

“Când sunt într-o relație, îmi pierd timpul și energia doar pentru această persoană și nu mai am nici un interes pentru altcineva.“

8. Valorează ceea ce ai

„Satisfacția sexuală pe care o ai cu altă persoană – e trecătoare. Dacă aveți copii, trebuie să te gândești ce exemplu le dai. Valorați viața pe care o aveți. Rezolvă-ţi problema care te-a determinat să îţi dorești să fii infidel. Dragostea adevărată va face intimitatea voastră mai pasională și satisfăcătoare”.

9.Jocul nu merită luminile

„Sexul – e minunat, însă nu se deosebește prea mult. Da, o altă femeie poate fi un pic mai frumoasă, mai experimentată sau mai naivă, însă în general e la fel. Iar dacă vei fi descoperit, te va costa scump”.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!