Femeia Adevărată – sursa de succes pentru bărbatul său!

Ce calități îi apar bărbatului atunci când are alături o Femeie Adevărată?

1.Bărbatul îşi schimbă modul de comunicare.

Dacă femeia comunică cu delicatețe, atunci bărbatul absoarbe acest mod de exprimare.

2.Capacitate mare de muncă.

Dacă în casă este o atmosferă calmă ce îi permite bărbatului să se relaxeze, să se odihnească, atunci i se îmbunătățește memoria, logica, funcția mentală, i se schimbă statutul în societate.

3. Devine rezonabil.

În cazul în care soția se supune voinței bărbatului, atunci el devine mai rezonabil.

4. Scopuri bine determinate.

Dacă femeia acceptă interesele bărbatului atunci el devine o persoană perseverentă şi îi apar posibilități suplimentare pentru a-şi atinge obiectivele. Dacă femeia crede că interesele lui sunt lipsite de sens, ea îi blochează aceste posibilități.

5.Răbdarea.

Dacă femeia are răbdare la neajunsurile soțului ei şi el devine răbdător când ea îşi manifestă emoțiile şi capriciile.

Aceasta sunt calitățile de bază  pe care le obține bărbatul fiind alături de o Femeie Adevărată, însă lista poate fi completată.

Aceasta e Femeia iubitoare, bună, înțelegătoare, femeia ce poate ierta, un umăr confortabil pe care poți în orice moment pune capul obosit. Ea e cea care păstrează focul căminului familial în care vrei să revii iar şi iar. Zâmbetul ei te face să întorci munții, iar în ochii ei iubitori îţi dorești să te îneci. 

Şi invers – femeia poate face din bărbat un ratat dacă vine întotdeauna cu plângerile, nemulțumirea şi reproșurile sale. Deci, haideți să ne gândim dragi femei, ce doriți în realitate?

Un bărbat-leu cu care vei trăi în siguranță sau un bărbat-cârpă pe care nu te vei putea baza nici chiar pentru cele mai mici lucruri?

Multe, foarte multe depind de noi, pentru că bărbatul visurilor noastre îl creăm singure…

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!