Doar ai răbdare şi așteaptă persoana potrivită! Universul întotdeauna îţi oferă această şansă!

Cândva am citit că iubirea între bărbat și femeie apare imediat şi concomitent. Și sunt de acord. Tot ce se întâmplă nesincronizat – poate fi orice, numai nu iubire.

Aţi putea obiecta că știți multe cupluri, unde la început ea îl iubea foarte mult și s-au căsătorit, iar bărbatul peste ani a început să o iubească. Sau bărbatul o iubea, era o dragoste neîmpărtășită, apoi ea s-a maturizat şi s-a îndrăgostit de el. Deci, nu cred. Mai degrabă, cred că a doua jumătate în această situație a avut unele beneficii precum comoditate, confort, încredere în viitor, posibilitatea de a scăpa de singurătate, etc.

Chimia, fluidele, îndrăgostirea – toate apar imediat, atunci când se întâlnesc două persoane capabile să creeze un cuplu. Nu e sigur dacă vor avea răbdare, rezistenţă şi acceptare pentru a dezvolta relația până la iubire, însă Universul cu siguranță le-a oferit această şansă. Se întâmplă o cuplare imediată. Ambii simt, ambii înțeleg, ambilor le este interesant.

Când oamenii simt o astfel de chimie, ambii încearcă să protejeze aceste sentimente. Celălalt nu va dispărea dintr-o dată, deoarece simte că va face rău. Celălalt nu va lăsa fără răspuns adresarea, pentru că protejează atitudinea și starea de bine a celeilalte persoane. Celălalt va fi mereu cu gândul la tine şi tu vei simți acest lucru. Celălalt va fi sincer cu tine şi tu vei dori să fii la fel.

Cred că ajungem în tot felul de situații absurde, dintr-un singur motiv: nu avem răbdare să așteptăm persoana potrivită. Dacă în tinerețe încă nu ne prea înțelegem pe noi înşine, nu înțelegem de cine avem nevoie – atunci obținem experiență în loc de fericire. La o vârstă matură, împreună cu răbdarea, libertatea şi fericirea interioară totul e mut mai simplu.

Puteţi întreba, ce să facă cei care nu au așteptat, sau cei care şi la patruzeci, cincizeci sau șaizeci au rămas singuri? Răspund: Aici pot fi diferite cazuri. Cineva a decis că gata ajunge, şi-a construit viaţa şi se simte minunat în singurătate. Cineva consideră că toţi sunt răi şi nu mai vede oamenii aşa cum sunt etc. Astfel, acești oameni şi-au pus singuri “coroana de celibat”.

Însă, există oameni care se bucură de viaţă la orice vârstă, valorează fiecare clipă şi senzație, iubesc oamenii şi lumea, se iubesc pe sine şi cred că din șapte miliarde de oameni ce trăiesc pe pământ, există cel care îi corespunde, sufletul pereche.

Cineva se poate auzi pe sine, învață o limbă străină şi îşi găsește fericirea într-o altă ţară. Cineva scrie articole ce se răspândesc pe internet şi în acest mod îl găsește persoana potrivită. Cineva îşi întâlnește soarta la o conferință. Fiecare are rețeta sa.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!