Karma relațiilor – nimic nu se oferă în dar, totul se plăteşte!

Relațiile pe care le ai – sunt karma ta.

Ești nevoit să fii cu cei cu care ai karma. În funcție de cât de multă karma ai cu persoana respectivă, atât de mult timp veţi fi împreună.

Cu cineva te vei întâlni o singură dată, cu cineva veți petrece o zi, iar cu cineva vei rămâne luni sau ani. Cea mai multă karma o ai cu părinții, în special cu mama. Şi atunci când te purifici, în primul rând se purifică karma mamei tale.

Întâlnind oameni şi deschizându-te lor, energiile voastre se inter-pătrund. Şi toţi cu care ai relații apropiate, încep să existe în interiorul tău. Devii asemănător cu ei: vorbești, arăți, te comporți, gândești şi la final devii ca ei.

Dacă ești într-o relație de iubire cu acești oameni – e bine. Dacă nu, energia lor te va îngreuna şi nu te vei putea purifica de ei. Energia ta pătrunde în ei, iar energia lor în tine şi astfel nu mai eşti liber.

Pentru a te elibera de energie străină, trebuie să-ţi cureți spațiul intern. Aceasta se poate face prin meditație. În timpul meditației vin amintirile despre cei cu care ești legat. Şi brusc, vei cădea în trecut şi vei trăi din nou tot ce s-a întâmplat cu tine cândva demult.

Te-ai aflat în acel episod în inconștientă şi ţi-ai lăsat acolo energia, iar acum meditând şi urmărind conștient amintirile şi sentimentele îţi întorci energia blocată în acel eveniment. Această energie se purifică şi se întoarce la tine.

Ai fost în întuneric, în stare de inconștiență, iar acum conștientizând te afli în lumină, care adună toată energia pe care ai lăsat-o în inconștient. Când toată energia se va aduna – atunci vei deveni un tot întreg. Astfel, pentru a te elibera de relația cu cineva, vei putea doar plătindu-i toată karma pe care o ai cu el.

Nimic nu se oferă în dar

Tot ceea ce ţi-a oferit cineva, vei fi obligat să-i întorci înapoi. Toţi oamenii se află în acest cerc. Şi până când nu vei plăti – nu vei putea ieşi din cercul karmei. Karma se creează inconștient.

Te gândești: „Gata, am terminat cu această persoană.” Însă dacă karma persistă, vei fi nevoit să te întâlnești din nou cu ea şi să fiţi împreună până când aceasta se va termina.De aceea e foarte important să meditezi, să aduni energia din locurile unde a rămas blocată.

Când îţi vei întoarce toată energia blocată în relaţia cu o oarecare persoană, pentru tine acestă persoană încetează să mai existe. Nu vei mai simți nici o emoție pentru ea. Se vor finisa toate atașamentele. Va fi lângă tine sau departe – îţi va fi indiferent.

Karma se creează pentru că nu poţi fi la mijloc, te arunci când în negativ, când în pozitiv. Însă odată cu creșterea spirituală, când energia va veni în inimă, iar cea străină va ieși, spațiul tău interior se va elibera.Iar când acesta va fi gol, nu va rămâne nimeni acolo – va veni existența.

Existența poate fi așteptată veșnic, până când nu te vei sătura să te joci de-a relațiile. Doar când ești liber de toate relațiile – poţi iubi. 

Doar tu îţi creezi karma, nimeni altcineva. Energia ta te protejează de intruziunea altora. Şi atunci energia te va copleși. În caz contrar, va trebui să te vezi din nou cu aceleași persoane, să fii în aceleași relații, să trăiești aceeași dramă. Acest lucru înseamnă că nu te-ai purificat și trebuie să plătești.

Iar dacă nu dorești să fii cu aceste persoane, atunci meditează în singurătate. Și, pe măsură ce energia va crește, karma ta cu ceilalți se va purifica și vei plăti mai rapid.

Atunci vei rămâne doar cu iubirea. Dacă nu meditezi – întâlnindu-te cu oamenii, vei crea karma iar şi iar –  în aceasta și în alte vieți. De aceea e corect să fii cu oamenii şi să fii conștient.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!