Femeia pe care îţi dorești insuportabil să o atingi…

Este imposibil să exagerezi cu sentimentele, la fel cum e imposibil să controlezi adevărata pasiune.

Cel care are experiența unor astfel de emoții, niciodată nu va fi  de acord cu o copie plictisitoare, oricât de bună nu ar fi persoana care se află în faţa sa.

Ştii, comunicarea cu ea e puțin neobișnuită. Pur şi simplu e din acele femei, pe care atunci când o cunoști – îţi dorești imediat s-o ai alături, să-i pui o pătură pe umeri, s-o îmbrățișezi şi niciodată să nu-i mai dai drumul. Îţi dorești insuportabil să o atingi. Ea e femeia care îţi provoacă instincte animalice amestecate cu inteligenţă.

Orice nu s-ar spune, însă sexul bun alcătuiește 70% dintr-o relație bună şi doar după el urmează confortul, viaţa în comun şi tot felul de fleacuri. De aceea, dacă sexul nu e cine știe ce de la început, nu-ţi fă iluzii că se va îmbunătăți între timp, deoarece fiind de acord cu acesta te condamni în avans la despărțire, doar că o amâni pe mai târziu.

Dacă e “omul tău” se vede de la început. Vrei să-l încerci imediat la gust, pentru că ce-ţi mai rămâne de făcut, dacă la altceva nici nu te poți gândi.

“Vrei să vin la tine să privim un film?” – ” Da vreau”. La naiba, ce film – te gândești, pentru că deja în hol o ajuți să-şi scoată jacheta, maioul şi tot ce mai are pe ea.

Pasiunea şi chimia au devenit ceva rar, iar pentru idioți în general e ceva primitiv. Însă ce plăcere să privești persoana şi să simți cum ţi se înmoaie picioarele, iar de la o atingere se oprește timpul, dăruindu-ţi iluzia fericirii infinite şi armoniei interioare.

Exact aşa arată în ochii mei chimia, în comparație cu cea pe care o învățam atât de insistent la școală.

“Păstrați Omul din voi” – spunea Cehov, iar eu vă spun: “Nu-l pierdeți”.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!