Cum să devii Femeia care aduce Noroc. Urmează acești 19 pași importanți!

Faptul că femeia trebuie să inspire bărbatul pentru ca acesta să acționeze – o ştie fiecare. Însă pentru unele doamne care trăiesc în focul veșnicului protest le voi explica de ce.

Pentru a acționa, sunt necesare 2 lucruri: claritate şi energie. Şi dacă claritatea poate lipsi, atunci fără energie nici nu te scoli de pe canapea.

Forțele supreme au decis să împartă la doi, tot ce îi mai valoros pentru viaţa fericită a omului. Claritatea i-au dat-o bărbatului şi valoarea lui principală este mintea, iar energia au pus-o în uterul femeii, de aici ea având capacitatea de a simți şi a naște – nu doar viaţă, ci şi moarte.

Fiecare bărbat depinde de femeia pe care o are alături. Ea e ca un transformator ce generează un câmp magnetic şi atrage ori noroc, ori nenorocire ambilor.

Cum să devii femeia care aduce noroc:

1.Femeia fiind o ființă emoțională, întotdeauna este legată cu inconștientul.

2.Inconștientul include, atât experiența generațiilor trecute, cât şi informații despre viitor. Viitorul nu poate fi cunoscut, însă poate fi simțit. Premoniția viitorului se numește intuiție. Indiferent de sex, oricine poate avea intuiție, dacă are încredere în sentimentele și senzațiile sale.

3.Încrederea în sentimentele proprii, în limba lui Carl Gustav Jung se numește legătura cu propria ANIMA – cu femeia interioară. Accesul către Anima o face mama, care preocupându-se de destinul său şi al tău, în copilărie îţi creează încrederea de bază în viață. Dacă mama este o femeie anxioasă, atunci ea nu are încrederea de bază în viață, nici intuiție clară. În acest caz, este necesar mai întâi să-ţi dezvolți imaginea mamei iubitoare și încrezătoare.

4.Având legătură cu conștiința, orice femeie creează un câmp energetic, care se extinde asupra celor din jurul ei, inclusiv copii și bărbat.

5. Bărbatul aflându-se în câmpul energetic al femeii cu care are o legătură intimă (chiar şi virtual, adică, în vise îşi imaginează sex cu ea) devine o ființă complet dependentă de programele şi convingerile ei.

6.Soarta bărbatului este să exploreze necunoscutul, secretele nedescoperite şi să le facă clare, pe înțelesul lumii. Cu alte cuvinte să transforme lumea nestabilă, periculoasă într-un teritoriu unde te vei putea simți în liniște şi siguranță.

7. Pentru a pătrunde în necunoscut și a face cele necunoscute înțelese și clare, bărbatul are nevoie de claritate.

8. Dacă în interiorul femeii există energia clarității, atunci bărbatul intrând în câmpul ei, va vedea imediat pașii pentru realizarea proiectului. Însă știm că claritatea e o funcție masculină. De această funcție în orice persoană răspunde Animus – bărbatul interior.

9. După definiția lui Jung, Animus – este partea inconștientă masculină a femeii. Adică acele acțiuni bărbătești pe care le face, fără să se gândească la cauze şi consecințe. De exemplu, orice femeie îşi va proteja copiii de parcă ar fi un războinic-apărător curajos. Apărătorul din ea este o manifestare a lui Animus.

10.Femeia, care are acces atât la Animus cât și la Anima devine automat feminină și atractivă pentru bărbat prin faptul că îi transmite energia clarității al Animusului ei.

11. Femeia care aduce noroc e loială şi credincioasă Animusului ei. Orice abatere înseamnă că persoana trăiește după scenariul celui care pierde, și, mai devreme sau mai târziu, nenorocirea îi va bate la ușă.

12. Loialitatea față de Animus nu este posibilă fără încrederea și pacea Animei. Doar uniunea sacră a acestora îi oferă femeii calitatea de a aduce noroc. Cununia celor doi necesită o pregătire minuțioasă, în primul rând pentru că la majoritatea oamenilor Animus este suprimat. Animus este alcătuit din 4 arhetipuri: Monarhul, Magicianul, Războinicul şi Amantul. Să fii cele patru enumerate e interzis de societate.

13.Pentru a scoate interdicțiile de pe arhetipurile Animusului e posibil doar dacă vei intra în umbra acestor arhetipuri.

Umbra Monarhului – acestea sunt arhetipurile Tiranului şi Persoanei Slabe.

Umbra Magicianului – Visătorul şi Manipulatorul.

Umbra Războinicului – Sadicul şi Masochistul.

Umbra amantului – Narcisitul şi Insensibilul

14. Permițându-şi conștient să fie fiecare din arhetipurile din umbră, omul acceptă partea sa întunecată şi devine un tot întreg. Integritatea îi oferă încredere în sine.

15. Încrederea în sine oferă încredere în celălalt. Femeia începe să creadă în bărbat.

16. Un Animus puternic îi oferă femeii senzația de protecție şi siguranță, iar Anima se poate relaxa.

17. Când femeia îi permite lui Animus să aibă grijă de ea, în lumea exterioară bărbatul face același lucru.

18 Femeia care are Animusul puternic, iar Anima gingașă, fără griji – este visul oricărui bărbat, idealul pe care îl caută.

19. Persoana care are în interior uniunea celor doi, la exterior arată blândă, respectuoasă, însă cu o bază puternică, flexibilă. Această persoană îşi va putea proteja granițele şi îi va putea convinge pe alţii să-i urmeze planul. Iar planul ei te va duce spre noroc. Pentru că ea vede imaginea în ansamblu şi nu fragmente separate. Nu doar femeia, ci şi bărbatul trebuie să tindă să devină o astfel de persoană. Principiile de a obține noroc sunt aceleași pentru ambele sexe.

Acum când ştiţi că calea femeii care aduce noroc stă în eliberarea programelor natale şi acceptarea umbrelor lui Animus, nimic nu-ţi stă în cale să le realizezi în realitate.

Fă-ţi claritate în intenții şi oamenii vor fi atrași de tine, oameni chiar foarte destoinici.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!