Bărbaţii întotdeauna spun adevărul, doar că femeile preferă să nu-l audă…

De curând am primit o scrisoare în care cineva mă întreba cum să se comporte corect la începutul relației, ce greșeli fac femeile? Deci, îţi voi spune care sunt greșelile de bază pe care le fac femeile într-o relație:

Principală greșeală este că îşi fac iluzii, confundă dorințele cu realitatea. Exact din acest motiv, deseori așteptările nu se îndeplinesc.

Frica de singurătate face femeia să înceapă o relație, fără perspective chiar de la început. În realitate femeia simte cum e bărbatul, simte dacă i se potrivește, însă speră că îl va schimba sau modifica. Nu e nevoie să-ţi construiești viaţa pe iluzii, în acest caz dezamăgirile sunt inevitabile, deoarece iluziile se termină, iar oamenii nu se schimbă.

De ce femeia îşi inventează tot felul de lucruri, în loc să caute informații, să afle ceea ce o interesează? Multe se tem să facă acest lucru. Se tem să nu-l sperie.

Dacă bărbatul spune că nu e gata să aibă o relație serioasă, nu trebuie să crezi că o face pe modestul sau e timid, pur şi simplu nu e îndrăgostit şi nu te ia în serios. La bărbați, interesul pentru femeie apare imediat şi de obicei părerea nu i se schimbă.

Dacă nu te sună, înseamnă că nu-i pasă de tine şi nu că e ocupat sau nu are posibilitate să te sune. Dacă nu te sună, nu te mai gândi la el. E tot ce trebuie să faci.

Nu-ţi face cunoștință cu prietenii sau părintii, înseamnă că nu te ia în serios.

Dacă inițiativa vine de la tine, relația voastră nu are şi nici nu va avea perspective. Nici nu le aștepta.

Dacă anulează întâlnirile, e întotdeauna ocupat, vă vedeți rar, atunci nu e interesat de tine. Nu-l justifica şi nu te du singură în eroare.

Uneori bărbatul îţi poate spune direct: “Caută-ţi altul, eu nu sunt demn de tine”. El simte că nu e potrivit pentru tine sau are altă femeie, însă nu ştie cum să-ţi spună în alt mod.

Nici relațiile intime nu spun că  aveți o relație serioasă. În special dacă doar sexul stă la baza relației voastre.

Trebuie să deosebești foarte clar pasiunea bărbatului şi dorinţa de a fi cu tine. Femeia întotdeauna confundă aceste două lucruri. Şi dacă bărbatul te vrea, nu înseamnă că e îndrăgostit de tine. Nu te grăbi să ai relații intime, oferă-ţi timp să înțelegi dacă are interes pentru tine sau e doar sex?

Dacă comunicați de mai mult timp, iar el nu-ţi spune nimic de sentimentele sale, nu-ţi spune cuvinte de iubire, aceasta înseamnă că nu te iubește şi nu că s-ar teme să recunoască şi nu poate găsi cuvintele.

Nu inventa sentimente care nu există. Pentru că atunci începi să crezi în ele, să-ţi faci planuri pentru viaţa în comun, iar bărbatul nici nu bănuiește despre aceasta, el doar petrece timpul. Când speranțele se ruinează – întotdeauna e dureros.

Deasemenea răspunde-ţi la întrebările:

Ce loc am în viaţa acestui bărbat? Oare această relație e serioasă sau doar mi-am inventat-o? Observă dacă bărbatul vorbește despre viitor. Simți căldură sau o anumită distanţă şi răceală.

O relație trebuie să se dezvolte, dacă se dezvoltă lent sau a înghețat – înseamnă, că bărbatul, din păcate nu te ia în serios. Nu trebuie să-l justifici.

Şi dacă înțelegi, simți că bărbatul nu te iubește, nu încerca să-i câștigi iubirea, să ceri, încercând cu încăpățânare să faci ceva ca relația să meargă. Chiar dacă bărbatul se va căsători (se poate întâmpla) nu va ieşi nimic bun din aceasta. Mai devreme sau mai târziu oricum va pleca la altă femeie.

Dacă ai întâlnit recent un bărbat, renunță la naivitate, încearcă să auzi ce spune partenerul tău, nu ceea ce-ţi dorești să auzi. 

Bărbații întotdeauna spun adevărul. Doar că femeile preferă să nu-l audă.

Începe o relație fără iluzii şi fantezii. De ce să-ţi inventezi ceva?

Nu trebuie să cauți în bărbat ceea ce nu are. Doar încearcă să vezi ceea ce este. Atunci nici dezamăgiri dureroase nu vor fi.

Şi, nu uita de demnitatea feminină, nu permite să fii utilizată.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!