13 sfaturi despre iubire de la psihologul Mihail Labkovsky. Învață din ele!

Pentru cei care sunt în căutare:

1.Dacă nu te simți confortabil cu un bărbat la prima, a doua, a treia întâlnire, la a patra nici nu mai merge. La prima întâlnire, bărbatul se prezintă în cel mai bun mod și dacă deja e neplăcut să fii cu el nimic bun nu va ieși din această relație.

2.Dacă vrei să te căsătorești nu te mai gândi la asta. Persoanele sănătoase au necesitatea de a iubi. Cu această nevoie firească femeia îşi găsește bărbatul care o iubește.

3.Niciodată nu comunica cu bărbați căsătoriți. Nu pierde timpul. Bărbatul căsătorit nu are nevoie de soție, el are deja una acasă.

4.În ceea ce privește femeile tinere, frumoase, de succes care nu-şi pot găsi un partener, deoarece se presupune că nivelul lor e prea înalt – aceasta nu e decât incapacitatea şi frica de a avea o relație.

Pentru cei care sunt într-o relație:

5.Dacă eşti într-o relație de mai mult timp, iar bărbatul nu e gata să întemeieze o familie, atunci e momentul să-i spui “adio”. Desigur, cu binișorul.

6. Orice femeie – și subliniez acest lucru – orice femeie care stă acasă ani de zile și se preocupă doar de copii şi gospodărie, degradează. E inevitabil. În cele din urmă, bărbatul se simte plictisit alături de soție şi începe s-o considere prostuță, iar până la divorț e doar jumătate de pas. Și observați, că de la început bărbatul nu a insistat, ea cu bucurie și bătând din palme a decis să stea acasă.

7.Dacă te simți tensionat lângă el, pur şi simplu despărțiți-vă. Nu-ți fie teamă să rămâi singură. Nici un bărbat în această lume nu merită să te distrugi pentru el, să-ţi neglijezi dorințele sau necesitățile. Nici unul.

8. Totul e simplu: el este – aşa cum este. Tu ești – așa cum eşti. Ori vă simțiți bine împreună, ori e necesar să vă despărțiți. Şi ar fi bine să faceți aceasta înainte de a avea un credit ipotecar și trei copii.

9.Cel care este sănătos mintal, nu-şi neglijează sentimentele și întotdeauna se alege pe sine. Nici dragostea, nici frumusețea nu au nevoie de sacrificii. Iar dacă au, atunci nu e povestea ta. Fugi. Nu există obiective pentru care merită să înduri ceva într-o relație.

Pentru toţi:

10. O persoană normală nu continuă o relație în care nu este respectată. De fapt, ea nici nu începe această relație.

11.Dacă nu-ţi place atitudinea lui faţă de tine, îţi face ceva neplăcut – îi spui despre aceasta o singură dată. Dacă lucrurile rămân neschimbate – adio!

12.O iubire sănătoasă e despre cât eşti de fericit.

13.Oamenii care nu se iubesc pe sine, nu-l vor putea iubi nici pe celălalt, de aceea un cuplu fericit din ei nu va ieși.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!