Cu cât e mai puternică lumea interioară a femeii, cu atât e mai greu să-şi găsească bărbatul “său”

Pentru EA nu e important să obțină cât mai repede ștampila în pașaport, ci să-şi găsească Învingătorul. Aceste femei sunt create pentru Învingători. Ele nu se simt confortabil cu bărbați mai slabi decât ele, iar cu bărbații fără scopuri nici nu au ce discuta.

Şi motivul  nu e în Femeie, ci în realitatea noastră, când în condiții grele cauzate de istorie, femeile au devenit mai puternice decât bărbații.  Dacă e să privim țările cu un  „climat“ economic mai favorabil: Elveția, Germania sau SUA, există o conștientizare clară că familia e creată după 40 de ani. Și judecând după modul în care oamenii trăiesc acolo, probabil că acest lucru are sens. De exemplu, în aceste ţări, persoanele până la 30 de ani sunt tratate ca şi copiii. Până la 30 de ani poţi studia, te poţi bucura de viată fără să te adâncești prea mult în problemele și provocările lumii „adulte“.

Noi nu avem condiții de a sta până la 30 ani, fără să facem ceva. Dacă femeia până la 35 de ani, sau chiar până la 25 nu este căsătorită, atunci ea neapărat “ascunde” ceva.

Societatea nu acceptă femeile singure și trece cu vederea faptul că ea însăși le împinge să fie mai puternice, iar bărbați ce corespund acestor femei, sunt tot mai puțini.

Femeia Puternică nu poate fi cucerită pur şi simplu. Ea nu va pleca capul în fața nimănui. Doar un Învingător va putea provoca dorința ei firească să cedeze, să fie condusă, să se simtă alături de el, Femeie. Doar o femeie sălbatică în interior visează şi așteaptă să fie cucerită, însă acest lucru stă doar în puterile unui Învingător.

Ajunge să-ţi ascunzi puterea sub masca femeii slabe – puterea va ieşi în cel mai neașteptat moment, puterea va nimici orice bărbat slab, dacă acesta va fi alături. Nimeni, niciodată nu va schimba acest lucru. Aceasta e femeia Regină, femeia creată pentru Regi, energia căreia e mai puternică decât cea nucleară, iar această putere trebuie să o poţi suporta.

Iar EL va şti cât e de norocos să întâlnească o astfel de femeie, ce cadou i-au pus zeii în palme.

Femeia Puternică are de ce să fie mândră. Acea putere pe care a crescut-o în sine, neapărat îl va găsi pe cel care nu va putea fi cu altcineva. Cu cât bărbatul e mai puternic, cu atât mai multe forțe trebuie investite în el, cu atât mai puternică femeia va trebui să fie lângă el.

Dacă e despre tine, nu-ţi ascunde comoara pe care o porți, nu o consuma acolo unde nu va fi apreciată niciodată pe măsură, nu încerca s-o ascunzi de ochii lumii, las-o să strălucească şi să-i orbească pe toți.

Niciodată să nu fii de acord cu mai puţin, alături de o Regină pot fi doar Regii. Și să se creeze cât mai multe regate, cât mai multe legături puternice, sănătoase în care „împreună“ și „pentru totdeauna“ – nu sunt doar cuvinte simple, ci condițiile necesare pentru viaţă și dezvoltare împreună.

Sursa