3 tipuri de femei trecute de 30 de ani

Fetele tinere sunt toate frumoase, poate cu câteva excepții. Ele au miros de flori, lapte proaspăt şi caramele. Sunt înaripate de vise, pline de hormoni şi cred în viitor luminos.

Ce se întâmplă după?

Eu înțeleg maturizarea femeii mai extins, decât pur şi simplu lăsarea sânilor sau mărirea circumferinței feselor. Cel mai groaznic nu e acest lucru, ci pierderea iluziilor copilărești. În funcție de cum va decurge acest proces, depinde dacă femeia se va transforma într-o mătușă, mătușică sau o femeie adevărată. Care este diferența dintre ele?

Mătușica – este femeia care a uitat că are în interior capacitatea de a agita, de a fi obiectul dorinței sau chiar a poftei sufocante. Care nu distruge femeia, ci îi dă aripi. Mătușica e bună, corectă, morală, înzestrată cu multe avantaje, dar din careva motive este sexual-distilată. Nepotrivită pentru potența masculină, ca apă fiartă pentru microb.

Cu toate acestea, bărbații le iubesc. Cei mai vicleni bărbați le iau de mici, atunci când au miros de lapte şi caramelă. Însă, ori nu pot dezvălui potențialul interior al acestor femei, ori nici nu se străduie. Atunci când mirosul de caramele se dizolvă, acești bărbați oftează cu ușurare. Și fug în căutarea noilor mere, lapte și caramele.

Mătușa – Aceasta e femeia care a uitat puterea măreției. Măreția nu o mai fascinează, ci îi provoacă o senzație neplăcută de greață. Nu mai vrea stele, dăruiește-i mai bine o plapumă, cizme sau macrou afumat.

Mătușa e practică, cinică, calculată și întotdeauna poartă în geantă o bucată mare de hârtie igienică – că cine știe, “poate” va fi nevoie de ea…În tinerețe în geantă arunca prezervative, produse cosmetice, parfumuri și chiloți de schimb, cu trecerea anilor – hârtie igienică.

Uneori, ceva se rupe în interiorul ei – şi atunci, începe să creadă. Nu contează în ce – în pastila magică pentru slăbit, în cursuri de feminitate sau în magica „căsătorie”.  Toată esența acestei credințe este că va veni cineva important: președintele, Moș Crăciun sau prințul pe cal alb și va rupe vraja, iar mătușa cu aripile tăiate se va avânta din nou în ceruri. Însă, după fiecare așteptare se ascund noi dezamăgiri și o nouă porție de cinism.

Femeia adevărată – acesteia nu-i pasă de nimic: nici visuri, nici credință, nici sexualitate. Nu te gândi că e o proastă fără treabă, care îşi face doar manichiura şi nu lucrează. Majoritatea prietenelor mele lucrează astfel, încât pot fi puse ca exemplu oricărui bărbat. Ele cuceresc lumea.

Majoritatea din din ele iubesc sexul sincer, iar bărbații simt acest lucru chiar şi prin trei pulovere groase. Ele îşi epilează zona bikini, pentru că îşi imaginează “poate” altfel decât o bucată de hârtie igienică.

Ea îşi pierde mirosul de lapte şi caramelă, dar cine are nevoie de el, dacă magnetismul personalității e mai puternic decât magnetismul hormonilor.

Şi cel mai important, ea nu așteaptă zâna cea bună. Femeia adevărată este cea care a înțeles demult că zâna cea bună nu va veni.

Știți de ce? Pentru că TU ești acea zâna bună.

Autor: Morena Morana

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!