Scriitorul Paul Hudson din propria experiență ne spune cum se comportă bărbații “slabi“ în relația cu femeia.

Scriitorul Paul Hudson din propria experiență ne spune cum se comportă bărbații “slabi“ în relația cu femeia.

1. Doar un bărbat “slab” poate face o femeie să se îndrăgostească de el, iar apoi să strice totul.

Nu e atât de simplu să faci o femeie să se îndrăgostească de tine, mai ales dacă ea face totul posibil ca acest lucru să nu se întâmple.

Femeia, ca şi bărbatul poate iubi în cazul în care îşi dorește acest lucru. Însă dacă ţii neapărat s-o faci să se îndrăgostească de tine, atunci va trebui să depui mult efort. Da, e adevărat că bărbații sunt atrași de ceea ce nu pot obține,  sunt atrași de femeia care îi refuză. Ei devin obsedați de aceste femei.

De ce bărbații depun atât de mult efort, creează o mulțime de amintiri, simt atâta pasiune, iar apoi dau înapoi? Răspunsul – e slăbiciunea.

2. Doar un bărbat “slab” poate face o femeie să se îndrăgostească de el, iar apoi să se convingă singur că nu o mai iubește.

Atunci când te îndrăgostești de cineva, eşti capabil să gestionezi singur acest proces. Exact de aceea multi dintre noi sunt nevoiți să treacă prin faza “nu mai iubesc”. Nu acordăm atenție complexității și încercăm să simplificăm totul, niciodată nu conștientizam până la final ce semnifică să iubești cu adevărat.

Dacă eşti îndrăgostit – eşti îndrăgostit cu adevărat – tu poţi alege să rămâi în această stare, să rămâi în această realitate.  Dacă ştii aproape tot ce poţi şti despre o persoană şi încă o mai iubești, atunci o poţi iubi pentru totdeauna.

Dar, cel mai probabil nu se va întâmpla acest lucru. Sunteți prea slab pentru a rămâne cu realitatea, pentru a-ţi proteja mintea de distrugerea realității frumoase creată de tine, pentru tine.

3.Doar un bărbat “slab” poate face o femeie să se îndrăgostească de el, iar apoi să-i frângă inima.

Pentru ca iubirea să apară e nevoie de încredere. Fără ea e imposibil să iubeşti. Trebuie să-ţi iubești femeia, astfel ca să nu-i provoci durere.

Trebuie s-o iubești fără minciună, infidelități, supărări şi fără să-i frângi inima. A iubi înseamnă să balansezi între omul care ai fost întotdeauna şi ființa bună care știi că poți să devii.

Încetezi să înțelegi unde se termină “tu” şi începe “ea”. Te preocupi de siguranța şi fericirea ei, ai grijă mai mult de ea decât de tine. Atunci când îi frângi inima femeii iubite, ţi-o frângi ţie. Adevărul e că ea poate pleca de la tine, tu însă nu vei putea fugi de tine însuți.

4.Doar un bărbat “slab” poate face o femeie să se îndrăgostească de el, să se îndrăgostească cu adevărat, iar apoi s-o părăsească

Când iubești o femeie te dedici în totalitate ei. Înțeleg că aceasta nu e ceea ce simți, însă e doar pentru că ești prea egocentric pentru a conștientiza.

Nu trebuie să-ţi fie jenă de acest lucru, trebuie să înveți aceasta. Niciodată nu vei câștiga fericirea, dacă ești mereu singur. Vei fi mereu singur, dacă nu înveți să iubești pe cineva, altfel decât te iubeşti pe tine.

Niciodată nu-i permite vieții să te înfrângă. Nu permite slăbiciunilor tale şi punctelor vulnerabile să te învingă şi să-ţi aleagă direcția vieţii.

Să iubeşti o femeie înseamnă să nu renunti niciodată la ea. Dacă vei renunţa, te vei pierde pe tine însuți.

5. Doar un bărbat slab poate crea oportunitatea întregii vieți și apoi s-o lase să scape.

Ai reușit s-o faci să te iubească. Aceasta e doar o pătrime din luptă, în continuare te așteaptă partea cea mai grea.

Ţi-ai creat o mulțime de oportunități. Ai pe cineva alături cu care puteți, ținându-vă de mâini, să faceți un drum lung. Ai reușit să faci ceea ce mulți nu pot face.

Rămâne doar o singură întrebare, eşti suficient de puternic pentru a păstra toate acestea, pentru a renunța la toți ceilalți?

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!