Despărțirea – este mai mult decât pierderea iubirii…

Despărțirea – este durerea despre viitorul pierdut.

Este nunta, pe care niciodată nu o vei planifica, copiii cărora niciodată nu le vei da nume și călătoriile care nu se vor întâmpla niciodată. Este din nou căutarea jumătății tale.

Este golul care vine când pregătești cina, doar pentru o persoană şi nu pentru două. Este senzația ciudată în stomac, care e atât de mare, încât nu poți mânca chiar şi atunci când îţi dorești. Este atunci când mâncarea îşi pierde gustul, iar alcoolul – puterea.

Este tăcerea ecranului pustiu al telefonului. Este lipsa apelurilor sau mesajelor pierdute. Este verificarea constantă a telefonului în speranța că vei găsi ceva ce-ţi va aminti de el. Este ștergerea şi blocarea numerelor şi dorința de a le șterge la fel de ușor din memorie.

Este să visezi la o reunificare nerealistă. Este să mergi acasă în fiecare zi şi să te gândești că poate te așteaptă lângă casă. Este să auzi cum se închide portiera mașinii şi să te gândești că poate va arunca cu pietricele în fereastră să-ţi vorbească despre iubire veșnică. Este atunci când fiecare cântec te poate face să plângi.

Este atingerea rece a unei jumătăți de pat, care rămâne neatinsă. Este să înțelegi că spațiul care părea atât de mic, acum te poate absorbi. Este atunci când te înconjuri de perne, doar pentru a simți ceva alături.

Este să privești bărbații necunoscuți şi să-ţi imaginezi că ești cu ei. Şi de la aceste fantezii să-ţi apară chiar grețuri, pentru că înțelegi că nu-ţi mai dorești acest lucru cu nimeni.

Este o previziune să-ţi vezi restul vieții în singurătate. Este o senzație atât de groaznică, încât nu poţi simți ceva. Este lipsa completă de cuvinte, deşi îţi doreşti atât de mult să vorbești.

Este atunci când ai obosit să mai plângi. 

Este suferința din cauza memoriei selective, când tot ce îţi poți aminti – sunt doar lucrurile bune. Este suferința emoțională din cauza acestor amintiri şi gânduri ce ar fi fost dacă…Aceste sunt gânduri despre faptul că el va împărți potențialul vostru viitor cu alta…

Este senzația că ai pierdut atât de mult timp şi ai oferit atât de mult în zadar.

Despărțirea – este mai mult decât pierderea iubirii. Despărțirea – e pierderea celui mai bun prieten, partener. Sunt goluri din orarul zilei şi vieții tale. Este să te înveți să fii din nou o jumătate şi nu un tot întreg.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!