Nu-l meriţi pe cel care se întoarce. Îl meriţi pe cel care nu pleacă!

Deseori mă gândesc la bărbații care se întorc, după ce au decis să plece. Așteptam acea zi când se vor întoarce şi vor înțelege că au greșit şi că viaţa fără mine e lipsită de sens. Apoi, mi-am dat seama, că mai buni decât aceștia – este cel care nu pleacă niciodată.

Cel care nu pleacă niciodată, atunci când apar greutățile, care nu pleacă chiar dacă zeci de oameni încearcă să-i atragă atenția. Cel care alege să rămână cu tine în fiecare zi.

Îl meriți pe cel care nu pleacă, când îi împărtășești lucruri pe care nu planificai să le spui cuiva. Când îi spui ce nu-ţi place la tine, ceea ce urăști în trecutul tău. Îl meriți pe cel care nu pleacă indiferent cât e de greu.

Îl meriți pe cel care nu pleacă, când îi spui cât de mult îl iubești, cât de disperată eşti pentru a-l face fericit şi ce sentimente incredibile trezește în tine. E atât de deosebit, încât îţi dorești să-ţi petreci tot restul vieții în brațele lui.

Îl meriți pe cel care rămâne, indiferent cu câtă pasiune ţi-ai arăta iubirea şi cât de neînfricat ţi-ai arăta emoțiile. Îl meriți pe cel care nu se teme de modul în care îl iubești.

Îl meriți pe cel care nu pleacă, chiar dacă a găsit un loc de muncă mai bun și a început să câștige mai mult. Pe cel care nu dispare atunci când lucrurile merg bine şi poate obține totul, el însă te alege pe tine, nici nu vrea să se gândească la alte opțiuni pentru a compara, pentru că știe că deja are ce e mai bun – pe tine. Îl meriți pe cel, care te face să crezi că există oameni care nu pleacă.

Meriți pe cineva care nu pleacă, atunci când în viață vine o dungă neagră, atunci când te simți obosită și pierdută, când te îndoiești de tine și de abilitățile tale. Îl meriți pe cel care îți amintește zilnic de ce ești demnă și ce poți face. Pe cel care îţi amintește că deși poți face totul singură, vrea să fie alături, nu vrea să te lase singură și este gata să te ajute în toate.

Deși fiecare din noi are pe cineva care ne-am dori să se întoarcă, în realitate trebuie să visăm la cineva care nu pleacă. Cel care a plecat odată, poate pleca din nou, cel care a putut să plece, însă a decis să rămână – este cel de care ai nevoie şi cel cu care meriți să fii împreună.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!