VEZI cu ce te poate surprinde TAURUL într-o relație!

Taurul – un semn zodiacal încrezător în sine, stabil, practic, persistent şi prudent în toate. S-ar părea că e cu picioarele pe pământ, însă în realitate e un romantic incurabil!

Taurul apreciază partea visătoare a partenerei sale şi el însuși, cu plăcere va diversifica rutina plictisitoare cu flori sau o cină neplanificată la restaurant. La începutul relației îşi poate exprima iubirea prin poezii sau serenade.  Desigur această etapă vine doar după ce şi-a studiat bine partenera: e demnă? serioasă? de încredere? Acest proces poate dura luni – Taurul trebuie să fie absolut sigur de alegerea pe care o face. Doar după aceasta se va arunca cu toată pasiunea în abisul iubirii. Şi nimic nu-l va opri, dacă presupusa parteneră este deja într-o relație. În acest caz va fi chiar mai intrigant pentru el. Aţi văzut vreodată un Taur care nu-şi atinge obiectivele?

Multe persoane tind să se relaxeze, atunci când se confruntă cu prea multă iubire din partea Taurului. Nu ar trebui să facă aceasta, pentru că chiar dacă nu-şi arată pe faţă, el ar fi încântat să te vadă într-o rochie de seară, decât în blugi. Nu-ţi pierde farmecul în ochii lui, pentru că în curând, va vedea şi singur fără ochelarii roz. Prelungiți viaţa întâlnirilor voastre de la început.

Deși Taurul e foarte econom şi cumpătat, pentru jumătatea sa nu va economisi nici un ban (desigur dacă ea îi va putea demonstra că această cumpărătură e de folos). Totuși “banii în vânt” – nu sunt o formulă pentru Taur. Niciodată nu-l grăbi şi nu-i reproșa nimic în public. În primul rând pentru că îl vei înfuria foarte tare, iar în al doilea – Taurul îşi consideră a doua jumătate, persoana care niciodată nu-l va dezamăgi. Trebuie să-i corespunzi.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!