Vrei să cucerești un VĂRSĂTOR? Iată câteva detalii de care să ţii cont!

Dacă sunteți foarte interesat de un Vărsător (în mod normal, este inaccesibil), atunci există o modalitate bună pentru a-l face să fie interesat serios de tine. Fii pentru el un mister! Acest semn curios nu va putea rezista în fața unui secret. Și mai ales, că nu există un astfel de mister, pe care Vărsătorul să nu-l poată descoperi.

Se va căsători (luați notițe) doar după ce acolo vor fi toți prietenii lui şi doar pentru că îi va fi interesant – ce este aceasta, despre care el încă nu știe? Caracterul blând şi temperamentul calm îi permit Vărsătorului să depășească rapid toate obstacolele, pe care le întâlnește după “descifrarea” următorului mister. Unicul lucru în fața căruia e lipsit de putere – este misterul, care nu i se oferă în mâini. De aceea, jumătatea lui ar trebui întotdeauna “să joace”, pentru ca relația să fie fericită şi plină de pasiune.

Vărsătorul are mai mult nevoie de un partener-prieten, decât de un iubit(ă). De foarte multe ori, preferă o conversație intelectuală interesantă, decât o noapte furtunoasă. Ţine cont de aceasta, dacă încerci să-l seduci. Drumul spre inima lui este numai prin grijă, iubire şi înțelegere. Nu suportă scandalurile şi scenele de gelozie. Vărsătorul nu e gelos, de aceea să-i gâdili nervii cu ajutorul rivalilor (chiar şi imaginari) – nu trebuie. Cel mai probabil, în tăcere le va face loc, şi-ţi va ura sincer fericire.

Vărsătorul adoră conversațiile de suflet, iar dacă nu ești pregătit pentru conversații lungi şi “amețitoare”, trebuie să-ţi cauți pe altcineva. Fii înțelept şi menține conversația cu el.  Poate la început ţi se va părea plictisitor acest lucru, însă Vărsătorul e erudit şi înzestrat de la natură cu cunoștințe ascunse, astfel vei afla de la el multe, multe lucruri interesante.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!