VEZI ce caracter are BĂRBATUL, în funcție de cafeaua pe care o bea!

Preferă cafeaua cu lapte? Sau poate cu zahăr? Ori adoră băutura puternică “fără nimic”? Știați, că în funcție de cafeaua pe care o preferă partenerul tău, îi poți determina caracterul? Cel puțin, aşa consideră psihologul german Christian Freimann, care a analizat preferințele bărbaților referitor la aceasta. Deci, dacă el preferă:

Cafea neagră fără zahăr

Acest bărbat are un caracter puternic, sau cel puțin depune mult efort pentru a părea o personalitate puternică. Nu se teme de responsabilități și nu ezită să facă greșeli. Motto-ul său de viață: „Nu greșește cel care nu face nimic!“

Cafea neagră cu zahăr

Nu iubește să ia decizii, iar orice responsabilitate îi face genunchii să tremure. Vrea să simtă alături un umăr puternic, pe care să se poată baza întotdeauna.

Cafea cu spumă

Acest bărbat trăiește cu sentimentele. Mintea rămâne pe planul doi. Preferă să petreacă timpul liber acasă, cu familia. Barurile gălăgioase nu-l interesează. Are o inimă mare. Sinceritatea – e calitatea sa de bază.

Cafea cu lapte şi zahăr

Bărbat complicat, ce poate fi rănit uşor. Fiţi gata pentru schimbările bruște de dispoziție. E foarte emotiv şi sensibil.

Cafea solubilă

Acest bărbat – nici pe departe nu e un estet. Preferă să meargă pe cel mai scurt drum, iar în loc de vorbe, preferă faptele. Motto-ul său: „Vreau totul!“ – determină acțiunile sale.

Cafea decafeinizată

Are un caracter echilibrat, îi place să comunice cu prietenii, îl interesează tot şi toate, însă ştie câte puţin din fiecare. Ambiția lui, din fericire, nu este prea mare. „De ce să depun efort pentru carieră? – se gândește el. – Trăiesc și așa bine.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!