Top 5 cele mai seducătoare zodii. Vezi dacă ești şi tu printre ele!

LOCUL 5
Leu

Femeia Leu adoră să se joace cu focul. Atractivitatea sexuală pe care o posedă este de-a dreptul ieșită din comun. E suficient să apară în public şi toți întorc privirea spre ea. Manierele grațioase si vocea moale o ajută fără probleme să farmece victima pe care a pus ochiul.

Locul 4
Rac

Pentru această femeie, care e născută în cea mai fierbinte perioadă a anului, căldura şi afecțiunea din partea bărbatului sunt foarte importante. Din fire e destul de timidă şi prudentă. În ceea ce privește flirtul, atunci situația este diferită. Rămâi surprins cum această femeie reținută se poate transforma, cochetând şi seducând bărbății după toate regulile.

Locul 3
Taur

Nu ajung epitete pentru a descrie această femeie încântătoare – întruchiparea feminității.  Silueta – ideală, în privire – mister profund. Mersul de păuniţă. Privind-o, cazi imediat în vraja ei. Alături îşi va alege doar bărbați isteți şi inteligenți care îi vor oferi o viaţă de lux, pe care consideră că o merită.

Locul 2
Berbec

E suficientă doar o scânteie, pentru a trezi în această femeie adevăratul vânător. Atunci va aprinde pasiunea în inimile tuturor bărbaților, pe care îi va întâlni în calea sa. Este independentă şi foarte încrezătoare. Știe ce-şi dorește într-o relație, în special în pat. Bărbații neîncrezători, nu o vor putea cuceri. Ea are nevoie de un bărbat adevărat, demn de ea.

Locul 1
Fecioara

Deși doamnele “de fier” sunt foarte prudente, în ceea ce privește sexul sunt extrem de realiste. Pur şi simplu aceste femei inteligente ştiu că un corp sănătos are nevoie de sex, de aceea adoră să flirteze. Fecioarele adoră jocul seducției. Pe potențialul partener îl va cuceri cu inteligența sa, iar în continuare nu așteaptă o invitație specială: se desparte de haine cu mare ușurință, dacă a apărut vreo ocazie.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!