Cum se manifestă semnele zodiacale când sunt furioase!

BERBEC

Ce face când e furios: provoacă isterie.

În aceste situații Berbecii sunt capricioși ca niște copii, fără să țină cont de sentimentele altora şi se exprimă direct, fără ocolișuri. Aceasta e partea negativă a acestor nativi. Însă se calmează la fel de repede cum s-au înfuriat şi chiar îl iartă pe cel pe care i-a provocat furia. Cea mai bună metodă de a calma un Berbec furios – e să-ţi păstrezi calmul şi să nu reacționezi. Ei sunt din acele persoane care întotdeauna  “iartă şi uită”.

TAUR

Ce face când e furios: “clocotește”, apoi explodează.

Pe un Taur îl înfurie cel mai tare infidelitatea, inegalitatea şi trădarea. În celelalte cazuri preferă să nu-şi piardă energia pe furie. Dacă totuși s-a înfuriat, oferiți-i timp să-şi vină în fire şi nu-l deranjați  – în caz contrar veți regreta. După incident, de regulă, iartă rapid. În cele mai multe cazuri vor conversa pe un ton amabil, însă niciodată nu-ţi va reuși să restabilești acele relații, care au fost înainte de ceartă.

GEMENI

Ce face când e furios: vorbește fără încetare.

Cum se vor comporta Gemenii când sunt furioși e greu de anticipat din cauza firii lor duale. Aparent pot părea perfect calmi și concentrați, însă cuvintele lor sarcastice te vor răni profund. Gemenii furioși pot înjura, ţipa, arunca insulte batjocoritoare, otrăvitoare sau dimpotrivă îşi pot păstra calmul şi arunca cu ocări dureroase bine gândite. Din fericire, ei nu vor rămâne supărați mult timp. Atâta timp cât nu le spuneți ce să facă sau cum să se comporte, întotdeauna te vor putea ierta.

RAC

Ce face când e furios: se confruntă cu sentimente contradictorii

Racul e un semn afectuos, înțelegător, loial şi iubitor. Tot de ce are nevoie de la cei din jur – e reciprocitate. Dacă simte că nu este iubit sau apreciat, în primul rând se va îmbufna. Dacă nu aţi înțeles aceasta, Racul va trece la tactica pasiv-agresivă. Dacă-l ignorați şi în această situație, probabil că se va închide în cochilia sa. Tristețea tăcută va face loc lacrimilor, iar dacă Racului i se va părea că nimeni nu observă sentimentele lui, atunci poate ajunge la isterie.  De obicei, supărările lui sunt de scurtă durată, cu excepția cazului când aţi făcut ceva cu adevărat grav.

LEU

Ce face când e furios: mârâie şi latră amenințând că muşcă.

Într-o ceartă cu un Leu câștigă cel care mârâie mai tare. Îl poate scoate din fire orice detaliu şi poți fi sigur: imediat îţi va spune despre nemulțumirea lui. Prima reacție a Leului într-o situație de conflict – să toarne insulte, fără să se gândească că îi rănește pe alții. Va spune multe răutăți, însă total negândite aşa că nu le pune la inimă. Pur și simplu, își varsă furia pe primul care-i iese în cale. Când se va potoli nu va ține supărare. Mai mult decât atât,  se va comporta de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

FECIOARĂ

Ce face când e furios: se mânie în sine

Fecioarele sunt dintre cei mai răbdători şi iubitori nativi din zodiac. Vor suporta multe, înainte să dea pe faţă primele semne de frustrare şi furie. Evită astfel de situații, pentru că se simt incomod atunci când trebuie să-şi arate mânia în mod deschis. Dacă au decis să-şi arate sentimentele, atunci nu se vor reține. Furia Fecioarei e atât de puternică, încât se aude şi la vecini.

BALANŢĂ

Ce face când se mânie: fierbe în sine

Balanța, nu întâmplător simbolizează echilibru – este un semn pacifist. Acești nativi încearcă să mențină un echilibru cu cei din jur, evitând certurile. De aceea, preferă să tacă, ascunzându-şi sentimentele până în momentul când îşi vor pierde cumpătul. Dacă cearta s-a început, Balanțele preferă să facă picioare. Uneori îţi pot arunca la plecare câteva cuvinte “dulci” peste umăr. Fiind chiar la un pas de a izbucni, vor încerca să se rețină, să se gândească bine şi să-şi ascundă adevăratele sentimente sub masca de politețe impecabilă.

SCORPION

Ce face când se mânie: seamănă haos emoțional

De obicei, se mânie în gând apoi îşi planifică acțiunile în funcție de starea de spirit. Dacă după o privire mâniată urmează o tăcere neașteptată – mai fugi din ochii lui, până când nu a decis să “vorbească” cu tine. Nu încerca să-l forțezi la dialog dacă nu e gata, în caz contrar vei regreta. Dacă va “exploda”, atunci va semăna haos şi dezastru emoţional fără a privi înapoi cu cuvinte batjocoritoare crunte.

Scorpionul e dintre acei care nu uită. Poate că te va ierta, însă nu va uita niciodată!

SĂGETĂTOR

Ce face când se mânie: aruncă fulgere şi tunete

Săgetătorul mâniat e groaznic. Lipsa de onestitate, trădarea, cruzimea, declarațiile xenofobe – toate acestea  instantaneu îl pot înfuria. Fiind conduși de foc, se prind extrem de repede. Când ceva îl irită pe Săgetător, cuvintele îi vor fi pline de sarcasm. Majoritatea Săgetătorilor încearcă să-şi țină în frâu furia, știind că atunci când se vor calma, se vor simţi rușinaţi că şi-au pierdut cumpătul.

CAPRICORN

Ce face când se mânie: bate cu copita

Capricornii apreciază disciplina și responsabilitatea – atât faţă de ei înșiși, cât şi la alţii. Cel mai probabil, îşi  doresc doar să aibă spațiul lor privat așa cum le place. Niciodată nu poţi şti ce l-a supărat Capricorn. Mai mult decât atât, la început nici nu observi că este supărat. Adevărul e că Capricornii încearcă să nu-şi dea frâu liber emoțiilor , în special cele negative.Pentru ei nu e caracteristic să ridice vocea, ei preferă să se îmbufneze şi să te ignore în mod demonstrativ. Dacă însă l-ai scos complet din fire Capricornul poate înjura şi arunca vesela. Aceasta se întâmplă atât de rar că cei prezenți vor rămâne șocați. De regulă iartă, însă la început îţi dă de înțeles că avea o părere mai bună despre tine, iar tu l-ai dezamăgit.

VĂRSĂTOR

Ce face când se mânie: pleacă în plan astral

Vărsătorii nu pot suporta certurile, mai ales acelea lipsite de sens cu persoane încăpățânate. Dacă se vor supăra pe tine, mai degrabă vor pretinde că nu exiști. În cazul în care nu va avea posibilitatea să evite persoana care îl irită, atunci se va simți încolțit și poate exploda pur și simplu, din cauza frustrării. După aceasta va rupe orice comunicare cu tine şi te va evita cu orice preț, până când se va liniști.

PEŞTI

Ce face când se mânie: se lovește dintr-o extremitate în alta.

Cu Peştii totul depinde în ce zi i-ai apărut în faţă. Dacă au avut o zi prostă, îşi pot vărsa toată furia acumulată, e suficient doar să-i provoci puțin. Într-o zi obișnuită majoritatea Peștilor evită cu orice preţ conflictele.

Pentru a-şi veni în fire Peștii preferă să bea sau să fumeze, nu să se certe. Dacă nici acest lucru nu-i ajută, cel mai probabil, au nevoie să plângă. Preferă să plângă decât să distrugă totul în jur. Apoi au nevoie de timp sa-şi revină.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!