Vezi ce soț ai în funcție de zodie: romantic, tiran sau de încredere…

Capricorn

Soț de încredere. Dacă desigur e deja soțul tău. Pentru că să convingi un Capricorn să se căsătorească, e o sarcină dificilă. Dacă însă ţi-a reușit acest lucru, poți considera că ai alături un super erou personal. Omul stabilitate.

Vărsător

Soţul comod. Optimist nescufundat. În sensul că, nu înoată nici într-o direcție. Multă gălăgie şi praf, fără sens. Pe de altă parte, dacă îl vei lăsa în pace să-şi inventeze ideile geniale, care niciodată nu se vor materializa, atunci el nu-ţi prea încurcă să trăiești: nu se vaită, nu cere nimic, mănâncă şi supa de ieri şi vasul pisicii îl spală…

Peşti

Soțul pretențios. Întotdeauna îşi dorește sex sălbatic, supă, pe mânuțe şi la mama. Şi toate, în același timp. De fapt, cu Peștii trebuie să trăiești aşa – să-i fii o mamă grijulie. Grijulie şi strictă care la timp îşi va pedepsi odrasla.

Berbec

Soţul ideal. De fapt, în realitate el e un bădăran. Sub canapeaua lui iubită poți găsi nu doar șosete murdare, o bucată de pizza neterminată, ci şi pe mahmurul Ion. Cum adică, “cine e Ion”? E prietenul lui cel mai bun! Ieri au făcut cunoștință. Însă Berbecul e convins, că are cea mai bună soție din lume şi le spune tuturor despre aceasta. Drăguț, drăguț.

Taur

Soțul gospodar. Totul pentru casă, pentru familie – pentru prețioasa soție şi iubiții copilași. Niciodată nu te va trăda. Niciodată nu te înșela. Aduce în plisc tot salariul, tot felul de bunătăți şi cadouri. Fidel, loial, bun – un castor insuportabil de plictisitor.

Gemeni

Soțul Schrodinger. Se pare că este, dar în același timp, nu este. Sau dintr-o dată e soțul altcuiva. Cu Gemenii aşa ceva se întâmplă destul de des. Pe de altă parte, atâta timp cât e încă soțul tău, nu te vei fi plictisi. Niciodată. Sincer, uneori, îţi va fi chiar prea distractiv.

Rac

Soţul exemplar. În primul rând el e cel care întreține familia, participă activ la educarea copiilor şi nu se teme de treburile casnice. În al doilea rând, el îşi adoră soția, are grijă de copii, se comportă ideal. Adevărul e că o face doar în fața publicului, iar acasă cade pe canapea, își deschide o bere, conectează televizorul şi se transformă într-un dovleac.

Leu

Soțul-protector. Are grijă de soție ca de un copil, o răsfață cu cadouri, o poartă pe mâini şi o duce acolo unde, nu ştiu de ce, dar ea nu-şi prea dorește. Iar pentru aceasta cere în schimb multă admirație. Dacă nu-l vei lăuda la timp, se va ofili ca o floare.

Fecioară

Soțul-profesor. Fecioara până la sfârșitul vieții încearcă să-şi reeduce adorata soţie – de obicei fără succes pentru că datorită nobleții interioare nelimitate, Fecioara se căsătorește întotdeauna cu cel mai neputincios caz. Şi trăiesc ei fericiți împreună ca Marc Darcy şi Bridget Jones.

Balanţă

Soţul romantic. Nu contează câți ani e căsătorit – el îi va declara iubirea în fiecare zi soției sale dragi, îi va dărui trandafiri roşii, îi va aduce cafeaua în pat şi surprize fără motiv îi va face. Să spele vasele însă după el, nu va învăța niciodată.

Scorpion

Soțul tiran. Sunt două păreri: a lui şi cea greșită. Soției cu părere greşită într-o clipă îi va dărui o foaie de odihnă în iad. Soției cu părere corectă îi va dărui propriul Rai. De fapt nu e neapărat nevoie să ai o părere corectă, important e să te exprimi cu inspirație.

Săgetător

Soțul universal. Soțul care i se potrivește, în principiu,oricărei femei: romantic, practic, un iubit desăvârșit și un tată perfect cu care e ușor și plăcut să trăiești. Adevărul e că nu pentru mult timp. Până la prima infidelitate. Sau până în momentul în care Săgetătorul va decide că a devenit insuportabil de plictisitor. Aşa că, înainte de nuntă verificați-i pașaportul: dacă locul tău în rândul soțiilor sale, e cinci sau șase, atunci totul este în regulă.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!