Vezi ce comportament ai în pat, în funcție de forma picioarelor!

Cum influențează forma picioarelor comportamentul sexual?

Acum veţi afla…Îndreptăți-vă, lipiți strâns tălpile şi uitați-vă în oglindă. Dacă aveți:

FORMA A

De regulă, aceste femei – sunt foarte delicate şi flexibile. Bărbații sunt atrași puternic de ele, datorită gingășiei şi feminității lor. Se crede, că posesoarele acestei forme a picioarelor sunt destul de timide, nu le place să ia inițiativa în pat, așteaptă ca bărbatul să facă toată munca și s-o facă bine. Acesta poate fi un pic periculos pentru relație, pentru că un astfel de comportament îl poate plictisi pe bărbat. Așa că, posesoarele acestei forme, ar trebui să încerce să fie mai active.

FORMA B

Aceste femei sunt mereu în căutare. Le place să cunoască noi experiențe, adoră jocurile în relațiile intime, sunt curajoase. Cu ușurință îşi pot lua rolul conducător într-o relație. Structura fizică a corpului le permite să experimenteze cele mai îndrăznețe jocuri. Bărbații, de obicei adoră această formă pentru că au acces la cele mai interesante poziții.

FORMA C

O astfel de construcție a picioarelor nu este prea comodă pentru viața intimă. Posesoarele acestei forme a picioarelor, de obicei sunt foarte romantice, gingașe şi destul de reținute. Însă dacă le oferi libertate, se pot transforma în adevărate pisici sălbatice. Atunci bărbatul va trebui să depună mult efort pentru a-i corespunde.

FORMA D

Este probabil cel mai răspândit tip de construcție a picioarelor. Aceste femei se manifestă în sex mult mai tradițional şi firesc. Nu sunt prea modeste, însă nici comportament prea activ sau excentric nu au. Nu iubesc experimentele şi trucurile riscante. De obicei, preferă câteva poziții verificate, în care ea se simte bine şi comod. Dacă, însă partenerul vrea ceva divers, e gata să-l susțină. Bărbaților le plac astfel de femei, pentru încrederea cu care îi inspiră..

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!