De ce este atât de greu să iubești persoanele din zodia Balanţă

Dacă vrei o căsătorie lungă, fericită şi armonioasă – ar trebui să depui mult efort, atunci când ai un partener din zodia Balanţă. Pentru că aceşti nativi, deseori devin indiferenți şi “surzi” la trăirile altora. Nu ar trebui să-i învinuiești pentru aceasta – dacă ai şti ce se petrece în acest moment în interiorul lor…

Tendința Balanţelor de a fi suspicioase, de a pune totul la îndoială, de a analiza profund – este caracteristica lor de bază. Şi este mai ușor să accepți faptul că aceste persoane au nevoie să fie singure cu gândurile lor, pentru a evalua o anumită situație sau pentru a se gândi la viaţă.

În schimb, timpul liber care le rămâne, sunt predispuși să se gândească mai mult la cei apropiați, decât la sine. Aceste două extreme ale lor se combină cu o ușurință surprinzătoare. De aceea, dacă vei rămâne între patru ochi pentru prima dată cu o Balanță, încearcă să nu te supui farmecului remarcabil pe care îl posedă. Faptul că Balanțele pot captiva pe oricine – nu e un secret. Nici nu vei reuși să-ţi dai seama dacă ai nevoie de această persoană, că deja vei fi sub influența ei.

Pentru a trăi bine cu acest semn zodiacal trebuie să ai o minte sobră, pentru că sunt niște afemeiaţi, iar dacă jumătatea lor nu va putea face ordine şi disciplină în relație, atunci Balanța va pleca la altcineva.

Dacă între voi există iubire, armonie, încredere, sinceritate atunci vei fi cea mai fericită persoană de pe pământ. Dacă uneori vei lua de pe umerii Balanței responsabilitățile pe care le are, necesitatea de a lua decizii, de a nu cântări şi controla totul, atunci ei îţi vor fi extrem de recunoscători. Şi poate că vor înțelege că ești unica persoană, care îi înțelege mai bine decât ei înșiși.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!