Femeia de peste 40 de ani poate fi atrasă doar de ACEȘTI bărbați…

Când am văzut-o, am rămas fără cuvinte – frumoasă, îngrijită. Vârsta – aproximativ 40 de ani. A comandat paste şi a început să vorbească la telefon cu iubitul italian. Prietena ei, care stătea cu ea la masă, aproape că s-a înecat. Care e secretul, cum faci ca la această vârstă, bărbații să roiască în jurul tău? Cum faci aceasta?

Femeia, deși frumoasă, însă pentru ţara noastră deja nu mai poate fi considerată tânără.

Deşi îngrijită, oricum are 10-15 kg în plus. Şi mai este şi divorțată, cu un copil de 11 ani. Iar aici şi iubit italian, şi cavaleri câți vrei. Arată bine şi se simte excelent.

Nu-i nimic, îmi zic, voi aștepta , voi trage cu urechea. Vor comanda vinul, iar după câteva pahare i se va dezlega limba, şi-i voi afla secretul.

Femeia s-a relaxat şi-i spune prietenei sale:

– Ţii minte m-ai întrebat, cum fac aceasta?

– Da.

– Niciodată nu te cupla, cu cei de care nu ești atrasă. Pentru ei, vei fi întotdeauna insuficient de bună. Uită-te la cei, care sunt capabili să te atragă. Din toate punctele de vedere: moral, financiar şi intim. Pentru acești bărbați vei fi încântătoare.

Dacă bărbatul nu te atrage financiar, caută-ţi altul, mai înstărit. Pentru primul întotdeauna vei fi rea – deoarece îţi dorești mai mult, decât îţi poate oferi.

Dacă bărbatul nu te atrage pe plan intim şi din acest motiv îţi caută neajunsuri – caută-ţi altul, mai tânăr. Acesta nu va acorda atenție lucrurilor mărunte. Pe acești bărbați nu-i sperie vârsta sau greutatea.  Aşa vei obține cei mai buni iubiți.

Dacă cineva îţi spune că “nu ești așa”, gândește-te bine – poate că, pur şi simplu nu ești atrasă de el?

La 20 de ani, mai ai timp pentru cei de care nu ești atrasă. La 40 deja nu. La 40 vrei să-ţi petreci timpul cu cei mai buni bărbați.

Poate, şi tu ai nevoie de cineva mai bun?

Sursa: Morena Morana