Felul în care te îmbrățișează, spune ce simte cu adevărat pentru tine!

Iata ce inseamna cand un barbat te strange in brate

Atunci când cineva te îmbrățișează te simți cu adevărat iubită şi dorită. Femeia înțelege clar că bărbatului îi pasă de ea, că în acest moment e protejată de toate nenorocirile vieţii. Bărbații fiind mai puțin emoționali, le este mai uşor să-şi exprime sentimentele nu prin cuvinte, ci prin gesturi. Iar îmbrăţişările sunt arma versatilă, pe care o pot utiliza pentru a-i arăta femeii iubirea sau simpatia.

Învață să citești aceste gesturi bărbătești știind sensul lor psihologic.

1.Nu trebuie să cauți un atașament profund, dacă bărbatul fiind bine dispus te-a lovit ușor pe spate. Probabil că nici nu vede în tine o parteneră, iar gestul lui nu rereprezintă altceva decât prietenosul: “bravo”, “ești amuzantă”, “ar fi bine s-o repetăm..”. Poți aștepta doar la prietenie, nimic mai mult.

2. Dacă partenerul te mângâie pe spate atunci când te îmbrățișează, există șanse să fie interesat de tine. Îi provoci sentimente puternice.  Poate că el nu e deloc împotrivă ca relația voastră să meargă mai departe. Mângâierea lui – un simbol că e atras puternic de tine (în împrejurări favorabile) relația voastră poate crește în ceva mai mult.

3. Dacă bărbatul te-a îmbrățișat, dar nu se grăbește să se despartă, mângâindu-te în tăcere mai mult de 1-2 minute, probabil este indispus, însă nu vrea să vorbească despre aceasta. Cel mai rău lucru pe care îl poți face – e să te superi. Cel mai bun – să-l îmbrățișezi cât mai strâns şi să încerci să-l distragi de la gândurile triste.

4. Dacă sunteți deja într-o relație, însă nu ești sigură de sentimentele lui, acordă atenție unui gest specific – dacă își atinge fruntea de tine, atunci când te îmbrățișează. Acest gest non verbal spune că ai devenit una din cele mai scumpe persoane pentru el.

5. Cel mai simplu mod de a înțelege cât de profunde sunt sentimentele lui, observă dacă te îmbrățișează de la spate. Spatele – e locul cel mai neprotejat, de aceea îmbrățișându-te astfel, inconștient te acoperă de vulnerabilitatea ta. Cel mai probabil, îi ești foarte scumpă inimii, iar în gândurile sale te vede jumătatea lui.

6. Dacă bărbatul nu doar că te îmbrăţişează de la spate, ci îşi împleteşte mâinile de parcă ţi-ar acoperi inima, nu te vede doar ca pe o persoană scumpă, ci viseză să te protejeze de tot felul de necazuri care pot apărea în calea vieţii. Deasemenea, nu știe ce simți cu adevărat pentru el, stând la dubii: îl iubești sau nu? Fii mai curajoasă, spune-i  ceea ce simți, nu-ţi chinui iubitul, jucând-o pe indiferenta.

7. Când partenerul te strânge în cele mai puternice îmbrățișări, de parcă ar vrea să-ţi simtă corpul, mirosul – nu e greu să-ţi dai seama că te dorește cu adevărat. Cel mai probabil, prietenul tău nu numai că simte emoții puternice pentru tine, dar, de asemenea, şi o atracție sexuală irezistibilă. Și doar de consimțământul tău depinde, ce întorsătură vor lua evenimentele mai departe.

Câteva îmbrățișări pe zi sunt capabile să-ţi restabilească echilibrul emoțional, crește nivelul hormonului fericirii şi chiar întăresc sistemul imunitar. Îmbrățișările îţi restabilesc liniștea sufletească şi mai mult decât toate cuvintele din lume, vorbesc de sentimente.

Îmbrățișați-vă cât mai des!!!

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!