Ce spun cuvintele cu care te alintă, despre relația voastră…

Fetelor, fiți atente la cuvintele cu care vă alintă. Uneori, în spatele unor apelative inofensive, se poate ascunde ceva plăcut, sau nu prea.  Psihologii afirmă că, numele de alint arată în ce stadiu este relația voastră.

Baby – partenerul tău te cheamă activ la contact, însă adevăratele tale sentimente nu sunt importante pentru el.

Scumpo – partenerul tău apreciază într-o relaţie încrederea şi certitudinea. Sentimentele pentru el sunt pe planul secund.

Viaţa mea – partenerul tău e predispus la excese. Pentru orice eventualitate verifică, dacă nu are încă o “viaţă” ținută în secret pe undeva..

Iepuraș – partenerul tău este predispus la jocuri de noroc și nu are nici o problemă să se joace cu tine. Nu te lăsa păcălită de aspectul său – în adâncul sufletului este gelos și te urmărește îndeaproape.

Bombonico – partenerul tău reacționează destul de sensibil la comportamentul tău și se pare că te consideră proprietatea lui.

Pisicuţo – partenerul tău simte o legătură puternică cu tine. Vrea să-l crezi şi încearcă să te convingă de loialitatea sa.

Draga mea – partenerul tău îţi promite o relație puternică. Sentimentele lui sunt în echilibru cu mintea.

Soarele meu – partenerul tău are un interes crescut pentru tine şi simte o afecțiunea reală.

Minune – partenerul tău vrea toată atenția, subliniind importanța relației voastre.

Ciocolăţico – Partenerul tău îţi oferă o relație simplă, lejeră, însă, de fapt, tu îi acaparezi toată atenția şi în sufletului așteaptă același lucru.