9 MOTIVE să ai un PRIETEN din zodia BERBEC!

1.Berbecul adoră aventurile

Nu ştii ce să faci în week-end? Telefonează-ţi prietenul născut în această zodie, iar el cu siguranţă va găsi ce să faceți. Acești oameni adoră aventurile şi senzațiile tari.

Berbecii sunt oameni pasionali, de aceea au succes aproape în tot ce fac.

2. Emană pozitivism

Berbecii – sunt persoane extrem de pozitive. Se adaptează ușor în orice mediu social, fără prea mult efort. Foarte rar se simt incomod sau neconfortabil, nu se plâng pe nimic.

Dezavantajul e doar unul: dacă ceva va merge prost, te vei întrista cel mai probabil tu, pentru că unui Berbec îi este indiferent! Berbecii îşi fac griji doar în cazurile când soarta îi lovește foarte dur.

3. Întotdeauna îşi păstrează optimismul

Majoritatea nativilor acestui semn zodiacal, întotdeauna îşi păstrează optimismul, indiferent cât de disperată nu ar părea situația. De aceea deseori sunt “umărul” pe care poți plânge. Dacă ești disperat, sună-ţi prietenul Berbec!

4.Sunt fideli

Ca prieteni, acești nativi sunt foarte fideli. Şi mai bine decât alții, pot păstra secretele. Însă nu-i răni sau jigni, pentru că în acest caz se transformă în persoane extrem de încăpățânate şi agresive. Pe un prieten Berbec te poţi baza când eşti într-o situaţie grea. El nu-ţi va întoarce spatele când viaţa ţi se ruinează.

5. Îţi spune totul în faţă

“Sinceritatea – cea mai bună politică”. Acest proverb îl știe orice Berbec. De aceea, el nu va ascunde adevărul de tine, doar pentru că s-ar teme să te rănească.

Dacă ai nevoie de o părere onestă și imparțială din exterior, întrebă-ţi prietenul Berbec. Desigur, exact același relație o așteaptă în schimb. Să trădezi un Berbec – înseamnă să-ţi faci un inamic serios.

6. Au nevoie cu disperare de independenţă

Dacă Berbecul va trăi o nenorocire, va prefera să fie singur în această situație. Ca prieten şi iubit el nu are nevoie de ajutor. Orice dramă pentru el e o provocare, cu care este mai bine să se descurce pe cont propriu. Acest lucru semnifică că atunci când Berbecul va avea nevoie de ajutor, va trebui să-l rogi ca să-l ajuți. Doar aşa îţi va putea accepta sprijinul.

7. Poţi avea încredere în el.

Îi poţi împărtăși absolut orice secret. Adoră când oamenii au încredere în el. Şi toate acestea pentru că sunt extrem de creduli. Ei cred că prietenii sau iubiții se vor comporta la fel cu el.

8. Sunt generoși în relațiile cu alții şi zgârciți cu sine.

Ştiu să-şi cheltuie inteligent banii. Însă nu confundați aceasta cu economia: dacă ai  nevoie de bani, acești prieteni, fără să stea prea mult pe gânduri – te vor ajuta. Întotdeauna se simt incomod, dacă nu sunt în stare să-şi dăruiască la ziua de naștere cel mai bun şi scump cadou. Iar când trebuie să cheltuiască bani pentru sine, se simt vinovaţi chiar şi atunci când cumpără produse de primă necesitate. Sunt minimaliști, iar în casele lor nu vei găsi lucruri de prisos.

9. Sunt ambițioși

Întotdeauna tind să facă cât mai mult, să vadă cât mai mult…. Entuziasmul lor pentru viaţă este contagios. Din păcate, ambiția le aduce adesea pericol pentru sănătate. Mai multă ambiție – mai multă persistență – mai puțină atenție pentru sine.

Berbecii sunt nerăbdători şi iubesc să se afle în continuă mișcare – şi doar înainte.

Dacă vei examina toate motivele enumerate mai sus, te vei convinge că în viaţă ai nevoie de cel puţin un prieten din această zodie.  El niciodată nu te va trăda şi te va împinge doar înainte. Este idealist şi iubeşte ideile mari. E capricios, nerăbdător, impulsiv, însă toate acestea îl fac chiar mai frumos. Şi cu adevărat are ce-ţi oferi ca partener în viaţă şi în dragoste.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!