10 motive pentru care o femeie matură este mai bună decât una tinerică

1.O femeie matură niciodată nu te va trezi la miez de noapte să te întrebe: “La ce te gândești dragule?” Pentru că…îi estre indiferent, la ce te gândești.

2.O femeie matură întotdeauna păstrează un prezervativ în poșetă. Una tânără mai crede, că vei avea tu grijă de aceasta.

3. Femeia matură te va costa mai puțin. Cea tânără te va costa 12 pahare de Martini într-un bar, iar una matură va dormi cu tine după o ceașcă de ceai din plante acasă.

4.Femeia matură întotdeauna aleargă mai repede, deoarece poartă încălțăminte comodă.

5. Femeia matură este întotdeauna sinceră. Te va numi “idiot” dacă te vei comporta necorespunzător cu ea, iar una tânără, nu-ţi spune nimic, de teamă să nu te piardă.

6. Femeia matură știe să gătească, iar cea tânără numărul de telefon de la pizzeria din colţ.

7. O femeie matură te va suna şi te va întreba când vă întâlniți, una tânără va aștepta lângă telefon când o vei suna tu.

8.O femeie matură are sentimentul respectului de sine, de aceea niciodată nu va face o criză de isterie într-un loc public.

9. O femeie matură are experiență şi știe că nu întotdeauna o vei putea satisface în pat după al 12-lea pahar de bere. Una tânără va avea nevoie de timp, pentru a conștientiza acest fapt.

10. O femeie matură niciodată nu te va acuza că “i-ai furat cei mai frumoși ani”, pentru că până la tine, au fost furați de altcineva.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!