Test pentru starea ta interioară: ce ai observat în primul rând?

În psihologie se folosesc un tip special de teste, în care se utilizează imaginile duble. Cu ajutorul acestor metode, psihologii pot identifica mai ușor personalitatea de bază a pacientului, trăsăturile de caracter, pentru a alege şi a-i arăta calea corectă, cum să meargă mai departe.

Următorul test te va ajuta să înțelegi, care este starea ta interioară acum:

Priveşte cu atenție imaginea. Ce ai văzut mai întâi?

LEBĂDA

În momentul de faţă eşti confuz, nu ştii în ce direcție să mergi mai departe. Nu ar trebui să fii speriat sau supărat, mai devreme sau mai târziu fiecare persoană trebuie să facă o alegere şi să se îndoiască, dacă alegerea făcută va fi una corectă.

Încearcă să analizezi toate consecințele pozitive şi negative. Le poţi scrie pe o foaie. Important e să o faci încet şi să nu insiști pe miezul problemei. Uneori, îndepărtându-ne de problemă şi concentrându-ne pe altceva – putem găsi soluţia.

VEVERIŢA

Ceea ce se întâmplă în jurul tău, te-a demoralizat complet. Eşti indispus şi-ţi pare că nu există o soluție. Însă cea mai bună opţiune ar fi să lași această situație şi să ai încredere în soartă. Odihnește-te câteva zile, mergi într-o călătorie, distrează-te. Sau încearcă să dormi şi să privești televizorul.  Când te vei odihni suficient, te vei liniști şi vei înțelege că nu trebuia să exagerezi cu această problemă, care nu este atât de mare.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!