Oamenii buni şi pozitivi sunt cei care au trecut prin infern…

Deseori mi se spune fraza: “Ești prea bună”. O spun colegii de lucru, prietenii sau bărbății cu care ies.

Mă gândesc că dacă oamenii presupun că sunt bună, atunci nu știu să fiu insistentă sau hotărâtă. Dacă sunt bună, atunci nu am propria părere, nu am niciodată nimic împotrivă. Sau mai rău – sunt bună deoarece am o viaţă simplă, lipsită de sens.

Din numele acestor persoane bune vă spun: toate aceste presupuneri nu sunt adevărate.

Poate că, oamenii buni şi pozitivi – sunt cei care au trecut prin infern. Ei știu, cum să găsească adevăratele cuvinte de încurajare şi sprijin, pentru că cândva au avut nevoie şi ei de încurajare şi sprijin.

Sunt cei, care se impuneau să se trezească dimineața din pat, iar seara de pe podea.

Sunt cei, care au luptat cu disperare cu demonii interiori, cu care majoritatea oamenilor, pur și simplu se tem să stea față în față.

Sunt cei curajoși şi introspectivi, care nu se tem de schimbări.

Sunt cei care-şi doresc să facă totul bine şi să fie mai buni. Sunt cei care vor să schimbe lumea. În spatele acestei bunătăți se ascund mult mai multe lucruri.

Ei sunt acei oameni, care au făcut o muncă enormă şi care pot fi recunoscători pentru ce sunt şi unde sunt.

Cred că bunătatea – e o alegere, pe care am făcut-o nu doar pentru mine, ci şi pentru relațiile mele şi pentru cei cu care interacționez în fiecare zi. Uneori, aceasta e alegerea pe care o fac la fiecare 5 secunde.

Această alegere e umilitoare. Este o trăsătură distinctivă. Este o alegere grea. Însă știți, ce e cel mai greu? Să direcționez această bunătate către toţi cei din jur şi către sine. În fiecare zi. Însă mă gândesc, că nu fac acest lucru suficient de mult

Cred că greșeala cea mai mare a oamenilor, constă în faptul, că asociază bunătatea cu slăbiciunea. Este un lucru greșit.

Bunătatea – este putere.

A fi bun – înseamnă a fi smerit. Înseamnă să poți ierta. Este un control asupra furiei. Este eliberarea de resentimente. Să fii bun – înseamnă să vezi lucrurile bune în alții. Aceasta este iubirea.

Bunătatea nu este ignorantă. Aceasta semnifică, că ştii ce se întâmplă şi în ce direcție merge totul, însă alegi o altă cale.

Ţi se spune deseori “Ești prea bună”?

Acceptă acest lucru. Înainte mă deranjau aceste cuvinte, acum însă nu le acord atenţie. Sunt mândră de alegerea pe care am făcut-o, pentru a fi așa cum sunt.

Lasă cuvintele “ești prea bună” să-ţi aducă aminte de faptul, că drumul tău e diferit de al lor. Iar acest lucru este normal.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!