Cum influențează diferența de vârstă asupra relației!

Conform tradiției astrologice Avesta (Avesta – cartea sacră a iranienilor antici) Anul Nou începe la data de 21 martie, când Soarele intră în semnul Berbecului. Prin urmare, dacă un partener s-a născut înainte de 21 martie a fiecărui an, iar celălalt după 21 martie, diferența de vârstă pentru ambii parteneri ar trebui redusă cu un an.

În cazul în care ambii parteneri s-au născut după 21 martie, diferența de vârstă este stabilită prin simpla scădere a anilor trăiți. De obicei se aproximează diferența până la un an, în cazul în care nu este mai mare de trei luni. De exemplu: 1 an si 10 luni – acesta semnifică 2 ani, iar dacă e 2 ani și 8 luni – rămâne 2 ani, etc.

Diferența de vârsta 1 an – se formează relații de afaceri puternice. Acest parteneriat consolidează poziția financiară. O astfel de căsătorie e bine să fie încheiată din interes.

Diferența de vârsta 2 ani – oferă o formă iluzorie relației. Căsătoria poate exista numai pe bază spirituală și interese comune. În cazul unui simplu atașament emoțional la început – mai târziu, se transformă în antipatie, iar căsătoria se poate destrăma.

Diferența de vârsta 3 ani – duce la o relație foarte tensionată, construită pe luptă și concurență. La acest cuplu relația deseori e la limită. Mai mult decât atât, pe umerii unuia din parteneri va fi o sarcină grea de ispite şi el adesea e dispus să-şi contrazică jumătatea.

Diferența de vârsta 4 ani – oferă o mulțime de șanse pentru o căsătorie mai mult sau mai puțin armonioasă, construită pe prietenie, ajutor reciproc. Dar, din păcate, timpul poate schimba relația în rău.

Diferența de vârsta 5 şi 10 ani – nu este o întâlnire întâmplătoare. Între parteneri există o conexiune karmică, care necesită prelucrarea datoriilor reciproce. Karma îi ține unul lângă altul; ei trebuie să meargă prin viață în aceeași direcție, însă unul din parteneri ar trebuie să fie conducător, iar celălalt – supus.

Diferența de vârsta 6 şi 9 ani – oferă o formă foarte severă a relației. În această relație sunt inevitabile încercările, lupta, intrigile din partea rudelor apropiate. O astfel de uniune este bună între iubitorii de senzații tari şi nu pentru cei cărora viata de familie liniștită le provoacă plictiseală.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!