10 secrete ale unei femei înţelepte, de la care nu va pleca niciun bărbat!

De la care femei nu pleacă bărbații? Aici nu există un răspuns clar şi deseori sună prozaic – “De la toate!”. De fapt, pleacă de la cele – isterice, nestatornice, care refuză intimitatea, care nu au grijă de aspectul lor… Sau, poate problema nu e în calitățile feminine, ci în alte lucruri?

Iată 10 secrete ale unei femei, de la care nu pleacă bărbații:

1. Bărbatul  – nu e sensul vieții, nu e centrul lumii, nu e visul suprem. Lumea e mult mai mare şi interesantă decât prezenţa bărbatului în viaţa femeii. Tocmai din acest motiv, nu e nevoie să stai pe umerii lui, să-l slujești, să depinzi de el – e suficient să-i fii alături şi să savurezi intimitatea.

2.Fiecare femeie, cel puţin teoretic, ar trebui să poată pleca de lângă bărbat. Ea trebuie să fie independentă financiar, realizată profesional şi o persoană împlinită. O astfel de femeie e groaznic să o pierzi, în comparație cu o povară, pe care vei fi nevoit să o porți toată viaţa cu tine.

3.Femeia – e întotdeauna cea care păstrează focul în căminul familial. Chiar dacă nu brodează – prepară cele mai delicioase plăcinte. Nu coace plăcinte – face cele mai bune sarmale. Bărbatul nu va pleca niciodată din casa unde este hrană gustoasă şi cămașa călcată.

4.Bărbatul nu ar trebui să-i dea femeii toți banii câștigați – iar o femeie înțeleaptă, niciodată nu-i va căuta prin buzunare.

5. Femeia – nu e doar iubită, gospodină şi mama copiilor lui. Ea neapărat e cel mai bun prieten. Bărbații trec greu peste singurătatea spirituală – ei întotdeauna au nevoie să-şi împărtășească planurile, să ceară sfaturi, să dea sfaturi. Cel puţin pentru lucruri mărunte.

6. Femeia de la care nu pleacă bărbaţii, niciodată nu-şi enervează partenerul. Ea nu face scandaluri, nu hărțuiește cu suspiciuni, nu-şi varsă nervii pe cineva, nu manipulează cu sex. Ea întotdeauna comunică şi negociază. Iar dacă nu ajunge la o înțelegere – pur şi simplu pleacă.

7. Întotdeauna tinde spre perfecțiune. Arată întotdeauna bine. Luptă cu viciile sale. Cheltuie banii cu plăcere pentru sine, respectiv – pentru imaginea lui, în ochii altor bărbați.

8.Femeia de la care nu pleacă bărbații, tratează cu respect pasiunile partenerului său. Şi neapărat le are pe ale sale.

9. Femeia ar trebui să fie slabă, însă nu are nici un drept să fie stupidă.

10. Femeia de la care nu pleacă bărbații, se iubește foarte mult pe sine. De aceea, cu ușurință şi pe deplin îşi iubește partenerul.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!