10 reguli de viaţă de la Irina Hakamada! Aplică-le şi fii o femeie puternică!

Suntem generația de femei care “tolerează” multe. Aşa au fost bunicile noastre, aşa le-au învăţat pe mame, iar ele la rândul lor în același spirit ne-au educat pe noi, deşi suntem o generaţie care a reuşit să soarbă şi o gură de libertate.

Suntem o generație care se află între două focuri. De aceea, ne este mai ușor să ne prefacem slabe, să ne ascundem şi să ne scutim de responsabilități de prisos. Tocmai din acest motiv multe femei moderne, în relația cu bărbații aleg să fie o victimă.

Fiecare din noi e capabilă să ţină în mâinile firave – întreaga lume. E o adevărată artă să fii pe de o parte vulnerabilă, gingașă şi delicată, iar pe de alta să ții roata vieții.

Iată 10 reguli de viaţă dure de la Irina Hakamada, care te vor ajuta să fii stăpână pe viaţa ta.

1.Prinţul pe cal alb, e ficțiune pură. Nimeni nu e obligat să te facă fericită şi să te salveze de problemele vieții. Cu timpul bărbatul pur şi simplu va obosi să ducă această valiză grea, cu toată plângerile tale despre viaţă. Pentru a evita soarta tristă a valizei abandonate, ar trebui să te concentrezi nu pe căutarea prințului, ci pe realizarea propriilor vise.

2. Înainte de a construi o relație armonioasă cu cineva, iniţial ar trebui să găsești armonie cu tine însăți, să te iubești.

3. Ce să faci? Îţi voi spune. Învață să visezi, stabilește-ţi obiective înalte şi mergi spre ele. Obține plăcere, nu atât din rezultat, cât de la procesul în sine. Şi dacă vei reuşi să găseşti şi să dezvolți în tine această energie, nu va fi nevoie să depui mai mult efort, totul va veni de la sine – şi visurile, şi cariera şi iubirea.

4. Femeia care merge cu încredere înainte, îndeplinindu-şi visurile şi scopurile – neapărat va fi apreciată pe măsură de un bărbat inteligent. O astfel de femeie va fi întotdeauna un mister, iar acest lucru e foarte intrigant…

5. Femeia care este capabilă să-şi dezvolte armonios energia feminină şi masculină, care utilizează tot ce este pe lume pentru a se autorealiza, este o femeie unică. O astfel de femeie a fost, de exemplu, Coco Chanel. Iar la dorință, poate deveni, oricine.

6. Bărbatul nu trebuie să fie lumea ta, ci o parte din ea.

7. Întotdeauna învață, obține informații noi. Este asigurarea, baza care te va ajuta să supraveţuieşti în timpuri dificile.

8. Banii sunt pe locul doi, atunci când atingi succesul. Ai nevoie exact de atâtea bani, cât să te ajute să-ţi realizezi ideile. Şi să nu te trezești în fiecare zi cu gândul: Doamne, urăsc această muncă, însă voi muri de foame dacă nu o voi face.

9. Nu-ţi fie teamă de disperare. Cazi cât mai jos. Poţi fugi de toţi, poţi sta o săptămână singură. Într-un moment dat organismul tău va obosi, şi-ţi va spune: Viaţa continuă! Sunt vie, soarele strălucește! Te vei ridica şi vei merge mai departe.

10. Soarta e ca un Leu. Dacă te temi, te va ataca, dacă eşti suficient de curajoasă – se va întoarce acolo unde îţi dorești tu.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!