ATUNCI când ai sufletul obosit, CITEȘTE asta!

Știu, cum e să te simți golită emoțional. Când încerci să le explici altora acest lucru nu-ţi reușește. Cum să găsești cuvinte pentru ” Simt atât de profund, ofer atât de mult, încât uneori în interior îmi rămâne doar un gol?”

Este de parcă te-ai trezi obosită dimineața, pentru că nu ai putut dormi când la trei noaptea te-a învăluit singurătatea, cu care te-ai obișnuit deja. Privești în jur cum toţi se miră că nu faci lucrurile corect. Se miră, de ce nu poţi simți mai puţin. Dorindu-ţi să fii mai puţin sensibilă.

Invidiind acele persoane, care nu-şi fac griji pentru nimeni, în afară de ele înseși, iar tu nici nu-ţi poţi imagina, cum e aceasta. Sunt astfel de persoane, care iubesc atât de puternic, îşi fac atât de multe griji şi se oferă altora până la ultima picătură, încât lor nu le rămâne nimic.

Sunt astfel de persoane, care dau părți din ele înseși, doar ca alții să se simtă compleți.

Sunt astfel de oameni care arată o putere de neclintit, atunci când îi ajută pe alții, însă nu știu cum să se ajute pe sine.

Sunt aceeași oameni care îşi ascund lacrimile, despre care voi nu știți nimic.

Sunt aceeași oameni care se simt singuri în mulțime.

Sunt aceeași oameni care privesc la alte cupluri de îndrăgostiți şi se gândesc, când va veni şi la ei acest moment..

Știu că cu cât mai mulți oameni au avut încredere în tine, cu atât mai puţin ai tu încredere în alţii. Ai învățat să te bazezi doar pe tine.

Știu că ai obosit să te mai strădui, să mai încerci.

Toţi cred că e ceva firesc pentru tine, însă nu e aşa. Uneori crezi că ceva nu e în regulă cu tine, de ce iubești atât de profund. Însă nu ştii cum s-o faci în alt mod.

Oamenii te admiră, pentru că eşti neînfricată, iubitoare, grijulie, însă nu văd, cât de mult au obosit ochii tăi, cum s-a epuizat credința ta, cât de imensă a devenit singurătatea ta.

Vreau să ştii, că nu eşti ca toţi. Vreau să ştii că sunt mândră de puterea ta. Că într-o zi, vei fi răsplătită şi-l vei întâlni pe cel, care te va completa la fel cum îi completezi tu pe alții.

Însă până atunci continuă să depui efort. Continuă să te ţii de bucățica cea de credință care ţi-a mai rămas. Continuă să fii tu însuți şi nu te schimba.

Pentru că ai în tine ceva, ce întâlnești rar. Fii tu însăți şi într-o zi singurătatea ta se va întâlni cu cel care te va privi în ochii şi-ţi va spune: “În sfârșit!”

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!