9 CITATE care te vor AJUTA să treci mai ușor peste o despărțire!

Despărțirile sunt inevitabile. Fie că se întâmplă la 16 sau la 60 de ani. Şi toate sunt la fel de dureroase. Durerea poate fi atât de mare, încât ţi se pare, că inima se zdrobește în bucăţi. Cei care cred că niciodată nu vor simți aceasta, credeți-mă, veţi simţi. Timpul transformă totul în amintiri, chiar şi pentru cei care s-au jurat că nu vor uita.

Îţi recomand 9 citate spuse de oameni înțelepți, care sper să te ajute în astfel de momente:

1. Dacă ai curajul să spui „La revedere“, viața te va recompensa cu un nou „Salut“ (Paulo Coelho).

2. Când suferi o pierdere, despărțire, schimbări dureroase, trebuie să ții minte, că e nevoie de timp pentru a te restabili emoțional, iar acest lucru nu se întâmplă într-o singură zi. E nevoie să faci mulți paşi mici de la identitatea zdrobită către cea plină, pentru a te mișca înainte.

3.Nu trebuie să te gândești că odată cu despărțirea, viaţa s-a terminat. Vei trece peste asta. Comparativ cu ce probleme se confruntă unii oameni în această lume, nu e nimic. Însă se întâmplă. Amintește-ţi doar, că ceea ce nu te omoară, te face mai puternic” (Jennifer Aniston).

4. “Ține-ți capul în sus, iar degetul mijlociu şi mai sus. Lasă-l să știe ce a pierdut” (Megan Fox).

5. “Dacă cineva îţi frânge inima, lovește-l în față. Serios, lovește-l în față și mergi să mănânci o înghețată” (Frank Ocean).

6.”Nu sunt sigură ce-mi va aduce viitorul, dar știu cu siguranță că voi fi optimistă și nu voi ceda în faţa disperării. Cum spunea tatăl meu: „Este ceea ce este. Nu este ceea ce ar trebui să fie și nu ceea ce ar putea fi. Este ceea ce este” (Nicole Kidman).

7. “Dacă iubești pe cineva, nu-l ţine, eliberează-l. Dacă se întoarce, înseamnă că nimeni altcineva nu l-a iubit. Lasă-l să plece din nou “.

8.”În timp ce încerci să-ţi vindeci rănile trecutului, ele vor continua să sângereze. Poţi acoperi rana cu mâncare, alcool, droguri, muncă, țigări, sex, însă sângele îşi va face loc, şi-ţi va păta din nou viaţa. De aceea, găsește-ţi forțe să deschizi rana, să bagi mâinile în ea și să scoți miezul, cauza durerii, care te ține în trecut, în amintiri și s-o accepți”.

9.Dumnezeu spune: “Motivul pentru care oamenii pleacă din viaţa ta, nu eşti tu. Eu i-am luat din viaţa ta, pentru că ei nu pot merge acolo unde te duc pe tine. Acolo, aceşti oameni doar îţi vor încurca. Lasă-i şi continuă-ţi drumul, înainte te așteaptă multe lucruri frumoase”.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!