Cum arată IUBIREA după 35 de ani…

Știți, după 35 de ani sexualitatea şi romantismul la bărbați se manifestă în alte lucruri. În sens că, altele decât la 18 ani.

Pe atunci cu un trandafir şi o sticlă de șampanie se formau familii. Chiar şi la 20 de ani “ai ochi frumoși” sau “te-am așteptat toată viaţa” funcționau excelent. Acum, nu mă mai surprinde nici curierul cu un buchet enorm de crini…desigur e frumos, însă…un buchet de verdeață de la piață, probabil m-ar fi făcut mai mult să zâmbesc.

Înainte, aș fi izbucnit în lacrimi de bucurie, dacă cineva ar fi venit la mine sub fereastră pe capota unui automobil, cu flori. Însă, când a venit cu adevărat, scorpia cinică din mine nu s-a gândit decât la faptul că idiotul ăsta se va prăbuși, sau va da o mașină peste el şi în rezultat….”coboară idiotule de-acolo, vino să mănânci clătite!”

Înainte îmi plăcea când nu mă observa. Acum nici eu nu-l observ pe cel care nu mă observă. Nici pe cel la care e totul complicat, nici pe cel care dispare fără să sune, nici pe cel care “nu se poate regăsi”.

Anterior vroiam să mă admire pentru că pot face totul de una singură, nu mai rău decât un bărbat. Acum am nevoie de unul care însuși e bărbat, care va repara, va aduce, va face şi încă şi mâna ţi-o va săruta.

Înainte parfumurile şi ursuleții de pluş erau în top. Acum…parfumurile deasemenea sunt de top, însă o tigaie în locul ursuleților cu siguranță ar fi fost bine.

Înainte cei care spuneau că “sexul – nu e cel mai important”, îi consideram cei mai amabili prinți. Acum, îmi provoacă suspiciuni serioase…

Sexy e atunci când e distractiv şi simplu, când e inteligent, când e grijuliu, sexy e atunci când nu se supără, când e sincer. Şi fidelitatea e sexy. Dar iată fleacurile de genul “umblă prin casă în ciorapi şi lenjerie” – nu mi se mai aruncă atât de mult în ochi.

Un singur lucru nu s-a schimbat – e la fel de romantic şi vesel să te îmbrățișezi pe o bancă în parc. Doar să vii de acasă cu o plapuma şi un vin bun. Iar apoi să chemi un taxi, pentru că la vârsta noastră nu e deloc sexy să mergi beat la volan…