Mai bine voi fi singură, decât voi pierde timpul cu un fraier

Serios.

Relațiile – sunt o joacă şi nu întotdeauna veselă. Şi ca în orice joacă, e nevoie de o strategie.

Strategia mea – să nu pierd timpul cu fraierii.

Deşi se spune că până nu vei încerca, nu vei şti – acest lucru nu schimbă faptul că majoritatea băieților singuri sunt niște fraieri. Iată de ce, cel mai des prefer să-mi petrec serile cu pizza şi telenovela preferată, decât să mă întâlnesc cu un nou tip, care părea atât de cool, iar în rezultat s-a dovedit că la ai săi 32 de ani locuiește cu părinții.

Pentru că, da, eu prefer să petrec timpul singură, decât cu cineva care e interesat doar de ce am sub fustă. Poate sună cinic, însă sunt sigură că valorez mult mai mult.

Am petrecut multe seri în goana după băieții care mi se păreau interesanți, însă acum nici măcar nu-mi amintesc numele lor. Pentru că în final toți s-au dovedit a fi niște ticăloși, iar uneori chiar cretini.

Deși îi urăsc puţin, pentru că am pierdut timpul degeaba cu ei, sper sincer că într-o zi se vor transforma în niște lebede frumoase, care îţi vor răspunde la mesaj imediat, şi nu peste 10 zile.

Atunci aceste povești scurte de dragoste îmi păreau vesele, acum însă sunt previzibile. De la un kilometru văd băiatul care are nevoie doar de sex, iar mie nu-mi mai este interesant acest lucru.

Nu, nu sunt împotriva relațiilor. Trebuie să testezi ceva nou, însă cu mare atenţie.

Uneori e bine să te îndepărtezi de toate acestea. Relațiile te pot obosi, dezamăgi. Aşa că e mai benefic să fii singură şi să te bucuri de propria companie, să te bucuri de libertate.

Nici nu trebuie să fii complet închisă de la posibilitatea unei noi relații, însă nici nu trebuie să faci din ele scopul principal.

Trăiește-ţi viaţa, fii deschisă către noi cunoștințe, doar că gândește-te că timpul tău e prețios şi nu-l poți pierde cu oricine.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!