10 semne mai puţin romantice, care îţi arată ca e îndrăgostit nebuneşte de tine

De obicei ceea ce face ca inima să ţi se topească, sunt de fapt lucrurile mai puţin “romantice”. Deoarece iubirea adevărată nu constă doar din momente lustruite. Dragostea e mult mai simplă.

Iată 10 semne mai puţin romantice, care-ţi arată, că te iubește extrem de mult:

1.Treburile de rutină sunt o plăcere pentru el.

O iubire adevărată poate face pregătirea unui simplu prânz sau alte treburi de rutină zilnică speciale şi romantice.

2. Nu aveți o tăcere incomodă

E atât de romantic când ai pe cineva cu care poți vorbi toată noaptea. Uneori însă uitam ca plăcerea adevărată e să fii cu acea persoană cu care nu simți necesitatea să vorbești întotdeauna. Când există dragoste, există şi tăcere, însă ea niciodată nu e incomodă.

3. Îţi vede slăbiciunile

Poate e bine să porţi ochelari roz care îşi ascund toate defectele. Însă iubirea adevărată – este atunci când el alege să fie cu tine, în ciuda tuturor defectelor, deoarece ştie că eşti demnă de aceasta.

4. Te iubește necondiționat

De exemplu atunci când eşti furioasă – iar pentru el e un motiv în plus să-ţi arate dragostea. Te va îmbrățișa pentru a te susține fizic şi emoțional. Te iubește când ai nevoie, nu când e ușor.

5. Te acceptă aşa cum eşti

Nimic nu spune despre iubire mai mult, decât senzația că poţi fi tu însăți, fără să-ţi faci griji că te va vedea fără machiaj.

6. Îţi spune de ce e furios

Ne place să ne imaginăm că iubirea e ca pacea, plină de lumină şi flori. Aceasta însă este o definiție imposibilă a iubirii. În iubire nu trebuie să-ţi ascunzi emoțiile negative. Iubirea adevărată – este libertatea de a spune cuiva ce simți, deoarece ai încredere în această persoană.

7. Curăţă toaleta

E un lucru mai bun decât să cumperi flori şi ciocolate. Iubirea – e reală şi e atât de plăcut să conștientizezi, că persona e gata să facă chiar şi cele mai neplăcute treburi casnice.

8. Îţi spune totul aşa cum este

În loc să-ţi spună că eşti mereu frumoasă, bărbatul care te iubeşte, nu se teme să-ţi aducă o critică sinceră, dar plină de tact.

9. Îţi permite  să faci ceea ce dorești

Nevoia constantă de a fi unul lângă celălalt  – este o versiune denaturată a romantismului.  Un bărbat iubitor te va încuraja să-ţi urmezi şi să-ţi realizezi visul.

10. Ţine cont de părerea ta.

Chiar dacă aveți gusturi şi preferințe diferite, el ţine cont de sentimentele tale  şi le respectă.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!